У граду Зрењанину делује једна од екстремнијих левичарских организација у Србији под називом “П.А.О.Р”. Назив “П.А.О.Р” је скраћеница за “Панонска антифашистичка организација”. Ова организација окупља педесетак екстремних левичара у граду Зрењанину и његовој околини. Њихове акције нису везане само за Зрењанин и околину већ сарађују и са другим есктремистима из целе Војводине, са којима изводе своје акције против државе Србије.

Организација “П.А.О.Р” изводи различите акције против државе Србије и њених грађана. Пре пет година чланови “П.А.О.Р”-а су у сарадњи са бошњачком обавештајном службом (ОСА) организовали шетњу од Шапца до Сребренице. Циљ ове акције је био да се Србија још једном оптужи за злочине у Сребреници и да јој се сроза међународни углед. Највећа опасност која прети од ове организације је то што је одређен број чланова ове организације повезан са бошњачким тајним службама. Вође “Панонске антифашистичке организације” су : Марија Папић Ђурић, Срђан Папић Ђурић, Милан Радановић и други… О члановима ове организације писаћемо у неком од наредних текстова.

Један од задатака “Панонске антифашистичке организације” је и напади на Српску Православну Цркву и њено свештенство. У својим нападима често Српску Православну Цркву називају фашистичком. У једном од својих напада назвали су покојног Патријарха Павла фашистом. Ова организације је подржала акцију београдских левичара у Београду који су оскрнавили споменик покојном Патријарху Павлу. “Панонска антифашитичка организација” има и свој број мобилног телефона са којег врбују нове чланове. Број тог мобилног је 062-840-1268. Пошаљите им поруку којом ћете изразити своје мишљење о њиховом деловању у Србији.

Чланови ове организације су такође нападали чланове патриотског удружења Петровград који су желели да Зрењанин понесе назив који је некада имао пре доласка комуниста на власт. Чланови ове организације су активно учествовали у насилним протестима који су се одржали у Београду и Новом Саду. Учествовали су такође и у блокирању ауто-пута Београд-Нови Сад. Миран Погачар који је ухапшен као вођа насилног протеста у Новом Саду је близак пријатељ вођа организације “П.А.О.Р.”.

--

Leave a Reply