Поштовани грађани, а и Мариника,
Сведоци смо да се ових дана води медијска пропаганда и бесомучна хајка против лидера Српске Деснице г-дина Мише Вацића, самим тим и против свих чланова све многобројније Српске Деснице.
На примеру гласноговорништва Маринике Тепић и њених истомишљеника, којих је све мање па су зато све гласнији јер буком, лажима и пуцањем у празно желе да скрену пажњу на себе, потврђује се она народна „Kога сврби, тај се чеше“.
Смета Вама Мариника, Миша Вацић, али још више родољубље, традиционализам, саборност и евроазијске интеграције за које се залажемо. И то баш сад када је мајка Русија још више отворила врата сарадњи са Српском Десницом, једином конструктивном опозиционом странком којој није за циљ, као вама, „што горе народу, то боље за нас“.
Мариника,
Вама смета одбрана српских националних интереса свугде где има cрба и вијори се застава поносне Србије. Смета вам борба за очување културе и традиције српског народа, па су вам уста пуна критике и циничних коментара на нашу сталну борбу за бољу државу и да сви њени органи буду у функцији грађана. Смета вам, Bама Мариника највише, што једном за свагда желимо да Јасеновац и Сребреницу назовемо правим именом и оставимо у аманет истину и о онима који својом реториком и потписима, зар не Мариника, вређају жртве невиних људи и изврћу истину. Мариника, ваше име се римује са „хармоника“. Тешко да можете „вашом музиком“ одсвирали „Боже правде“. Хитно вам је потребно ресетовање на фабричкo подешавање због дисхармоније која пара уши српском роду и правим cрбима какав је Миша Вацић и Српска Десница у целини!
Ми хоћемо, можемо и морамо
ЗА СРБИЈУ ДА СЕ БОРИМО!
Градски одбор Српскe Десницe Ниш,
Сузана Стаменковић потпредседник Српске деснице

Оставите Коментар