Аустралијска веганка подигла је судску тужбу против комшија који су наводно „намерно допустили да мирис печеног меса и рибе са роштиља у њиховом дворишту“, пређе у њено двориште, те су је на тај начин терорисали. Осим што јој смета мирис печеног меса, засметао јој је и дим цигарета, те звук деце која играју кошарку.

Жена из Перта наводи да је светост њеног дворишта нарушена јер су суседи намерно допустили да мирис печеног меса и рибе уђе у њено двориште.

„Ставили су то тамо да би ја мирисала рибу, све што осетим је риба… не могу више да изађем у двориште“, пожалила се Кила Карден.

Након што је њену тужбу одбацио суд на основу недостатка доказа, поднела је тужбу Врховном суду Западне Аустралије, али је и та тужба одбијена.

Адвокат Џон Хемонд рекао је да је одлазак на Врховни суд био крајња опција, али то није спречило Карден од тражења правне заштите.

Карден је у разговору за Nine News рекла да верује да су суседи намерно допустили да мирис печеног меса уђе у њено двориште. На то је придодала и дим цигарета и звук деце како играју кошарку.

„То је било страшно, узнемирујуће, ноћна мора, нисам могла да спавам након тога“, пожалила се Карден.

Оставите Коментар