Појавио се снимак који приказује три астронаута који говоре у преносу уживо унутар свемирске станице.

Али, док се опраштају од Земље, екран се се замагљује, док позадина остаје иста. Тренутак касније, снимак се сече.

Чињеница да се проблеми са емитовањем дешавају само када су астронаути у питању иде у прилог онима који говоре да се те сцене, заправо, снимају у студију.

„Овај мали проблем на крају снимка је поспешио теорије које се вец́ годинама помињу – да Међународна свемирска станица није стварна, већ да оно што заправо видимо на снимцима уживо није ништа друго до астронаути који стоје испред екрана у студију“, рекао је Тајлер Глокнер, ловац на ванземаљце који је снимио два астронаута.

„Оно што многи људи истичу је да, на крају снимка, не нестаје читав кадар већ само астронаути, што је нелогично, осим ако теорије нису тачне“, додао је он.

Тајлер је додао и да он верује да је Међународна свемирска станица стварна, али да овакве ствари само појачавају мистерију и фаму која се око поменутих теорија ствара.

Ово није први пут да се појављују „докази“ за теорије овог типа. Још један ловац на ванземаљце је изнео хипотезу да је Међународна свемирска станица лажна када се појавио снимак на ком се чини да неки од астронаута носе привезке.

Погледајте видео:

Извор: web-tribune.com