Општински одбор СНС Палилула најоштрије осуђује језиву изјаву Драгана Видаковића, вође покрета „Србија Герила“, којом недвосмислено прижељкује и призива смрт председника државе Александра Вучића- пише у објави на инстаграму снспалилула.

У објави на друштвеној мрежи „Твитер“, Драган Видаковић је пласирао дезинформације о здравственом стању председника Србије, а у његовим гнусним намерама и морбидним жељама очекивано су му се придружили и други опозициони фанатици- пише у објави.

Још једном су показали да се сви они заједно могу утркивати једино у количини испољене мржње и изречених лажи према Александру Вучићу, јер су аргументи и воља народа јасно на страни председника који се бори за јаку, стабилну и независну Србију. Због тога он за све опозиционаре и лажне патриоте представља непремостиву препреку у остварењу њихових погубних циљева и интереса- наводи се у објави на инстаграм налогу снспалилула.

Општински одбор СНС Палилула пружа снажну и одлучну подршку председнику Александру Вучићу у борби за државне и националне интересе – борби коју свакодневно води суочен са притисцима и уценама, али и мржњом и лажима- пише у објави.

Оставите Коментар