Српска напредна странка данас слави своју славу – Свету Петку уз богату домаћинску трпезу као и сваке године.

Домаћин славе је високи функционер СНС Бранислав Недимовић који је запалио славску свећу и дочекивао госте. СНС ове године славу слави уз пуно поштовање епидемиолошких мера.

У страначке просторије у Новом Београду стигли су потом и председник СНС Александар Вучић и и високи функционер странке Горан Весић.

Домаћин славе Недимовић обратио се гостима следећим речима: Тренутак у коме обележавамо нашу страначку славу је такав да морамо да водимо рацуна о животу и здрављу. Није ни чудо што је Света Петка наша страначка слава. Од почетка нашег битисања долазимо у ситуацију да бранимо оно најсветије, породицу и здравље… Било би нас више да није препорука стручног штаба, јер здравље је на првом месту…

  • Жене као стуб сваке породице су стуб СНС, што је показала година иза нас, и то се сваке године препознаје. Нема сумње да је данас Света Петка оличење свега тога, нема сумње да је СНС најпозванија и најодговорнија да сачува Србију, помогне јој да буде боља – додао је овогодишњи домаћин славе Бранислав Недимовић.

Присуствовали су и потпредседници СНС Марија Обрадовић, Марко Ђурић, функционери Јадранка Јоксимовић, Никола Селаковић, Дарко Глишић, Драган Стевановић, Горан Весић, Зоран Ђорђевић и други чланови странке. Недимовић је рекао да се слава овог пута обележава у тренутку у којем сви морају да воде рачуна о оном најважнијем – животу и здрављу. „Сви морамо бити заједно да бисмо сачували Србију и морамо победити овај вирус“, рекао је Недимовић. Прошле године, каже, мало ко би поверовао у то да је неко говорио о свему што је сада снашло свет.

Недимовић је указао и да нема сумње да је СНС најпозванија и најодоговорнија у месецима испред нас, да сачува Србију, да помогне да буде боља него што је била пре него што је све почело.

„Немојте заборавити бројке које показују да смо ојачали, постали снажни, после дугог низа година, пре свега захваљујући Александру Вучићу и СНС. Хвала свима који су данас дошли, и који нису, који су били уз нас у јуну, марту и сваком јуну и марту, сваке године, јер су били искрено уз нас. Хвала свима што из месеца у месец растемо“, рекао је Недимовић.

Он је грађанима, члановима и председнику Србије захвалио на свему што раде за Србију. „Немамо другу земљу, морамо да је чувамо“, рекао је Недимовић. Обележавању славе присуствовало је мање чланова и гостију него ранијих година, због епидемиолошке ситуације, а сви у седиштву СНС носили су маске.

Оставите Коментар