У току синоћне емисије Пулс на БНТВ, чији је гост у емисији био председник ПДП Бранислав Бореновић, уживо се телефонски у програм укључио гледалац који је отворено позвао на убиство српског члана Председништва БиХ Милорада Додика.

Наиме, гледалац, потписан као „Саво из Њемачке“ питао је “да ли је могуће убити Милорада Додика као некадашњег америчког предсједника Кенедија?”

Бореновић и водитељ и уредник емисије, Сузана Рађен-Тодорић, су се оградили, те су рекли како изјава није примерена. Такође, Рађен-Тодорић је позвала све гледаоце који имају оваква или слична питања да не гледају нити се јављају у емисију.

МУП истражује претње смрћу Додику

Након што је у програму БН телевизије у којем је гостовао председник ПДП-а Бранислав Бореновић, упућена претња смрћу српском члану Председништва БиХ Милораду Додику, реаговало је Министарство унутрашњих послова Републике Српске.

Из Министарства поручују да ће предузети све законом предвиђене мере и радње с циљем утврђивања свих чињеница и околности овог случаја, те о свему обавестити надлежне органе, сазнаје АТВ.

Саво избачен са снимка?

Спорно укључење извесног Сава из Њемачке избачено је из снимка емисије који је подигнут на званични Јутјуб канал бијељинске телевизије.

Оставите Коментар