Доктор Мајкл Баден (85) у интервјуу у емисији „Фокс и пријатељи“ говорио о сумњивој природи смрти Епстајна, након што је милионер педофил пронађен мртав у својој затворској ћелији 10. августа.

Патолог из Њујорка, кога је ангажовао Епстајнов брат, рекао је да налази одговарају убиству дављењем.

Баден је описао како је 66-годишњи Епстајн имао два прелома на левој и десној страни гркљана, око Адамове јабуке.

Имао је, такође, прелом леве пођезичне кости која је изнад Адамове јабуке.

– Та три прелома су веома необична у самоубиству вешањем и чешће се дешавају код убиства дављењем – додао је он.

Баден, који је радио на случајевима као што су О. Џеј Симпсон, председник Џон Kенеди и многи други, каже да су ова три прелома „ретка“. Додао је да је било и крварења у Епстајновим очима, које је доследно у убиству дављењем.

– Истакнуто крварење у меким ткивима врата поред прелома доказ је свеже компресије врата која је могла проузроковати смрт – нагласио је доктор.

Међутим, патолог каже да до закључка не може доћи док се не заврши независна студија.

На крају је закључио да се не слаже са пресудом патолога Барбаре Сампсон, која је навела да је Епстајн преминуо од самоубиства вешањем.

– Изгледа да ово може да буде грешка. Овде постоје докази о убиству које треба истражити да би се видело да ли је убиство или није – закључио је доктор Баден.

1 KОМЕНТАР

  1. Превише је знао. Девојчице углавном, понеког дечака, за разврат и канибализам достављала му је агент Мосада. Када су је питали шта ће бити са тим девојчицама, он је рекла да они (оне) нису битне, оне су смеће. Типични еврејски одговор.
    Бидлу се никада штета не надокнађује.

Оставите Коментар