На другом сабору Српске деснице се обратио путем једног од многобројних телеграма подршке и Драган Станојевић председник скупштине свих Срба дијаспоре и председник Срба Евроазије. Човек којег је Укро-нацистичка власт после Мајдана ставила на црну листу и који је морао да замени Кијев Москвом да би главу сачувао.

Браћо Срби и сестре Српкиње!

Дозволите да Вас братски поздравим и кажем, да је велика част, али и одговорност бити родољуб! За мене, као и за већину нашег српског народа у дијаспори, родољубље је полазна основа нашег бића и вечни мотор, који нам даје енергију да радимо у његову корист. Верујем да је то особина сваког од вас, јер Вас је управо љубав према свом роду окупила.

Свесни сте да је у основи родољубља, национализам и патриотизам. Родољубље је данас јединствена структура друштва, која се супроставља глобалистичким тенденцијама и претњама.

Оно је данас демонизовано,представља се као назадно или опасно, а наш циљ је да докажемо супротно и да очувамо традиционално. За то нам је потребно да управљамо политичким системом и због тога се треба борити да у њему буде, што више доказаних родољуба, које треба препознати, јер је много оних „чија су уста пуна молитве а срце празно“!

Нама не треба демократска фикција, већ саборност српског народа

Желим на крају да Вам напоменем, да сваки родољуб мора знати, да сунце излази на истоку!

Завршавам речима светог Владике Николаја.

Нека нам школа буде са ВЕРОМ.

Политика са ПОШТЕЊЕМ.

Војска са РОДОЉУБЉЕМ.

Држава са БОЖИЈИМ БЛАГОСЛОВОМ.

Косово је Србија, било и биће!

Драган Станојевић, РОДО-Љуб.

НАЦИОНАЛИСТ