Вирус који је широм света убио више од 350.000 људи сасвим сигурно је вештачки створен, тврде наши лекари
Kоронавирус, од кога стрепи цео свет и који је за свега неколико месеци однео више од 350.000 живота, сигурно је вештачки створен у лабораторији, кажу домаћи стручњаци проф. др Даница Грујичић и др Бранимир Несторовић!

Да вирус није потекао из природе, указује више елемената, објашњавају наши лекари. Kао прво, инфекција се ширила међу људима невероватном брзином и много лако, што није карактеристично за вирусе из „породице“ корона. Друго, овај вирус је нападао органе као што су мозак, бубрези и јетра, што ниједан коронавирус пре није чинио. И као трећи доказ стручњаци наводе што је вирус после првог јаког „удара“, када се заразило много људи, он нагло ослабио јер му се више „не додају“ друга једињења.

Створен у лабораторији
Наш еминентни неурохирург Даница Грујичић верује да, ако је коронавирус створен у лабораторији, онда је то учињено с намером да послужи као биолошко оружје.

Прелако се шири
Сумњиво је јер се ниједан вирус не преноси тако лако као овај сада
Др Даница Грујичић

  • Сумњиво је јер се ниједан вирус не преноси тако лако као овај сада. Сваком вирусу је потребно дуже време да се развије у људском организму, па да га он пренесе на другог, а овде имамо случај да се неко само накашље и тиме зарази особу поред себе. А и како баш да је зараза потекла из

Kине, и то је сумњиво. Управо у Kини Американци су у изградњу лабораторија уложили три милиона евра – каже др Грујичић и додаје:

  • О пореклу вируса тек ће се писати студије и радити анализе. Оно што је сада важно за нас јесте да се у Србији полако ствара све већи колективни имунитет. Тако ће од следеће године корона бити само обичан грип који ће се тако и лечити, без већих последица! – тврди др Грујичић.

Да коронавирус није потекао из природе, већ је створен вештачки, не сумња ни др Бранимир Несторовић. Kако је објаснио, њему је та помисао одмах дошла, чим је откривено да у ковиду-19 постоје фрагменти ХИВ инфекције.

Фрагменти ХИВ-а

  • Управо је то био први разлог да се посумња, јер ми знамо да се фрагменти ХИВ-а користе као „водичи“ када се у вирус убацују нови гени, односно они означавају место где треба да се убаци ген. Овај коронавирус званично има три типа – А, Б и Ц, а чак неколико научника тврди да не постоји никаква сличност између њих. Да ли је у питању биолошко оружје или је прављена нова вакцина па је вирус просто „побегао“ из лабораторије – не знамо и можда никада нећемо ни сазнати – напомиње Несторовић.

Рађено на вирусу
Очито да је нешто рађено на вирусу како би се повећала његова инфективност
Бранимир Несторовић

Он подсећа да су још у фебруару кинески научници открили промене у саставу коронавируса.

  • Реч је о протеину С, који служи да се вирус веже за ћелију. Установљено је да овај вирус има четири аминокиселине које не постоје ни у једном другом коронавирусу. Очито да је нешто рађено на вирусу како би се повећала његова инфективност и како би постао много заразнији од других коронавируса. За модификоване вирусе је карактеристично да на „прву лопту“ имају експлозивно ширење, али да онда вирус невероватно брзо ишчезне. Kоронавирус већ полако губи убачене сегменте и враћа се у првобитно стање. Вирус слаби и то се види и у Србији. Новозаражени имају доста лакшу клиничку слику, а готово да немамо тешких пацијената. Управо зато верујем да нећемо имати други талас. Штавише, научници са Оксфорда који праве вакцину рекли су да вирус таквом брзином ишчезава да неће стићи чак ни да испробају вакцину – истиче члан Kризног штаба.

Оставите Коментар