Од поузданих извора блиских Демократској партији социјалиста (ДПС), који су нам пренели сазнања о сукобу на састанку страначког врха, одржаном након недељних избора, сазнали смо да напад лидера ДПС и председника Црне Горе Мила Ђукановића на министра одбране и координатора предизборних активности ДПС на северу Црне Горе Предрага Бошковића није био само вербалне природе, већ да је Ђукановић Бошковића буквално ошамарио!

Притом, повод за овакву реакцију пословично суздржаног Ђукановића није био само катастрофалан резултат ДПС на поменутом подручју, већ и то што је Бошковић, заједно са својим најближим сарадницима, проневерио износ у висини од 250 хиљада евра који му је Ђукановић уочи избора предао за куповину гласова припадника ромске популације, настањених у подгоричком насељу Коник.

Подсећамо, Ђукановићева реакција је осоколила посланика ДПС Андрију Николића, склоног имитирању страначког шефа, да и сам почне да се уноси у лице и вређа збуњеног и пониженог Бошковића. Ипак, да волу није допуштено што и Јупитеру, одмах по окончању састанка показало је Бошковићево обезбеђење, које је по кратком поступку научило памети Николића, тако што га је брутално претукло.

Тешко да је ико могао и помислити да би се у ДПС, као до пре неки дан најмоћнијој политичкој организацији у Црној Гори, могле догађати овакве ствари, што само указује на размере и брзину суноврата који је захватио ову странку.

Извор : Националист

3 KОМЕНТАРА

Оставите Коментар