“Као млада, енергична и креативна екипа даћемо, без сумње, огроман допринос на изборима наредне године. Одмора, упркос љету и врућинама, нема и не смије бити. Стога, дајемо ријеч да ћемо дати све од себе да подгорички ДПС пошаљемо у прошлост у пакету са Ђукановићем и да град вратимо грађанима”, рекао је за ИН4С Дајковић

Промо видео погледајте ОВДЕ

Политички активиста Владислав Дајковић је недавно у разговору за ИН4С најавио да размишља о кандидатури за градоначелника Подгорице на изборима који ће се одржати на прољеће идуће године.

Дајковић је, подсјетимо, дао је свој максимум у биткама које су се водиле претходних година против режима Мила Ђукановића и његових пулена. Млади активиста Немањиног града истиче да је пред њима најважнија битка, након Никшића и Херцег Новог, у којој ће “краци ДПС хоботнице“ коначно бити сасечени.

„Подгорица је Црна Гора у малом. То је град огромних подијела. Локални избори у Подгорици ће бити нека нова врста косовске битке. Немањин град против Титограда, односно “неотитограда“. Даћу максимални допринос граду у коме сам поникао и направио прве кораке, казао је Дајковић.

Промо видео погледајте ОВДЕ

На јуче одржаном скупу који је назвао неформални скуп најближих пријатеља разговарао је каже, искључиво о томе шта можемо урадити да „наш родни град ослободимо из канџи криминала и корупције ДПС-а“.

Одговор је гласио: Урадићемо све што је потребно, каже Дајковић.

“Као млада, енергична и креативна екипа даћемо, без сумње, огроман допринос на изборима наредне године. Одмора, упркос љету и врућинама, нема и не смије бити. Стога, дајемо ријеч да ћемо дати све од себе да подгорички ДПС пошаљемо у прошлост у пакету са Ђукановићем и да град вратимо грађанима”, рекао је за ИН4С Дајковић.

“Можда је још рано за причу о томе који политички модалитет руши Ђукановића у Подгорици, али једно је већ сада јасно – Ми смо спремни за побједничку битку”, закључио је Дајковић.

Оставите Коментар