Ђорђе Балашевић, познат по томе што на сваком кораку изван граница Србије пљује по тој истој Србији, од које се итекако овајдио, поново нас је „изненадио“, овог пута у хрватском Вечерњем листу

Танјуг/Printscreen
Танјуг/Printscreen

Текст нисмо ни читали, јер је довољан поглед на насловну страну, а тамо Балашевић и велики наслов „У српској скупштини сједе људи који су ми радили о глави“.

Сукоби у јавном животу се свугде дешавају, али је срамотно то што Балашевић сваки пут трчи код омиљених му Хрвата, да пљује све што је српско. Као што рекосмо, текст нисмо читали, али знамо да у српском парламенту „сједи“ и један омиљени нови другар обитељи Балашевић, председник Покрета Двери, Бошко Обрадовић.

Танјуг/Printscreen

Бошко је постао свакодневни гост на свим догађајима које организују Балашевићи, одлази на Ђолетове концерте, а редовни је промотер спортских такмичења која организује Балашевићев син Алекса. Бошко Обрадовић пише хвалоспеве о млађем Балашевићу, а Ђолетова ћерка Беба Балашевић узвраћа комплиментима, па за Бошка на твитеру често писе како је „развалио“, „објаснио“ и слично.

Ето, сад само чекамо да у следећем броју Вечерњег листа Ђорђе Балашевић дода како у српском парламенту седи и његов велики пријатељ Бошко Обрадовић.

Извор: informer.rs