Свака земља има право да одлучује ко може да уђе на њену територију. Нажалост, када је Новак Ђоковић у питању не ради се о томе већ намерном понижавању најбољег спортисте света, написао је на свом Фејсбук профилу заменик градоначелника Београда Горан Весић

„Да је тако говори и чињеница да је 26 тенисера затражило учешће за медицинско изузеће и да су многи од њих већ у Аустралији. Њих гранична полиција Аустралије није заустављала, а ни проверавала њихову медицинску документацију.

Ако нису желели да Новак Ђоковић долази у Аустралију нису требали да му дозволе да уз одобрено медицинско изузеће учествује на грен слему. Овако никада и никоме неће објаснити да аустралијски политичари нису злоупотребили Новака, преварили га како би на његовом случају скупљали јефтине политичке поене. Посебно премијер Аустралије који честита граничној полицији која је проверила Ђоковићеву медицинску документацију као да су у питању лекари.

На крају, да Ђоковић нема српски пасош већ да је држављанин неке друге, веће и моћније, земље нисам сигуран да би се овако према њему понашали.

Срамота! Kако према Новаку, тако и због стотине хиљада Срба и њихових потомака који су вековима били део историје Аустралије.“

1 KОМЕНТАР

  1. Јуче у два наврата брутално понижење Срба од англосанског олоша. Санкције Председнику
    Милораду Додику од стране америчких фукара тј. англосаксонског олоша.Током дана још већи
    ужас нашег Новака држе у притвору и муче аустралијске фукаре тј англосаонски олош. И то све
    дан пред наш Божић!
    Пре отприлике 2месеца изашла је репортажа,фотографије и видео запис из РС са свадбе нашег џудисте Немање Мајдова током које Новак и Председник Додик заједно певају.

Оставите Коментар