ГОСТОВАЊЕ посланице црногорске Скупштине Драгиње Станковић Вуксановић у Централном дневнику на Фејс телевизији показало је да се скандалозне, антисрпске и увредљиве изјаве на рачун Републике Српске доживљавају као „добар дан“ у федералним медијима.

Она је рекла да је „једино рјешење за БиХ укидање ентитета и да је Република Српска – геноцидна творевина која никада неће бити држава“, како гласи и наслов њеног гостовања на „Јутјуб“ каналу Фејс телевизије.

Очигледно је и да „Јутјуб“ менаџмент не сматра њене изјаве увредљивим, као и наслов њеног гостовања на овој платформи, што је скадалозно имајући о обзир ригорозна „Јутјуб“ правила по питању увреда.

На срамне  увреде, језик мржње и мијешање у односе друге државе црногорске посланице указао је народни  посланик Небојша Вукановић на свом блогу.

Он је понашање Станковић Вуксановићеве назвао антисрпском хистеријом.

– Не може се на антисрпској хистерији и мржњи према свему што је српско и православно правити било шта, тако да ће и нова Влада, коју ће покушати да формирају ДПС, УРА, СДП, и странке мањина сигурно бити кратког даха, али ће контаминирати друштво и оставити трајне посљедице, реако је народни посланик.

Посебно је срамно мијешање Драгиње Станковић Вуксановић у унутрашње ствари и уређење сусједне државе, називање Републике Српске „геноцидном творевином“,казао је Вукановић.

– Нико нема право да прекраја границе и уређење друге државе, мијеша се у туђе односе, вријеђа и понижава цијели један народ, каже Вукановић.

Он се пита како федерални медији  не осуђују срамне наступе, увреде и мијешање у унутрашње ствари БиХ од стране посланице која води антисрпску политику и заступа расну усташку идеологију Секуле Дрљевића и Савића Марковића Штедимлије.

Оставите Коментар