Канцеларије будванских одбора ПзП-а и СНП-а јутрос су освануле излепљене натписима „фашисти“, са исечцима из новина где су једног од лидера ДФ-а Милана Кнежевића назвали „убицом“, као и са излепљеним кукастим крстовима, помињањем српске амбасаде, као и плакат мржње „Никад више 1918.“

На ФБ страници Демократске народне партије реаговали су поводом позива на линч Милана Кнежевића: „Отворена мржња и позив на линч председника Демократске народне партије Милана Кнежевића. У Будви су на просторијама ДФ-а осванули фашистички плакати који председника ДНП-а и посланика у Скупштини Црне Горе називају убицом! Антисрпска хајка се наставља, и сада и посланике зато, јер су Срби називају убицама“.На фашистичке натписе реаговала је и Социјалистичка народна парија, која је најавила да ће случај бити пријављен полицији.

Канцеларија будванског одбора СНП-а јутрос је осванула излепљена натписима „фашисти“, са исечцима из новина где се лидери коалиционих партнера СНП-а називају „убицама,“ као и са исцртаним кукастим крстовима, истакли су из СНП-а.

Они су најавили да ће случај бити пријављен полицији, а узети су и видео записи са околних канцеларија.

Социјалистичка народна партија, као и увек, најоштрије осуђује сваку врсту насиља и вандализма а ово је управо то. “Непознати” починиоци су се усудили да “одраде” овакав посао, заборављајући да је СНП партија која је одувијек гајила идеју антифашизма, чак и онда када су други ћутали.

Отворена мржња и позив на линч предсједника Демократске народне партије Милана Кнежевића. У Будви су на просторијама…

Gepostet von Demokratska Narodna Partija am Freitag, 11. Januar 2019

Социјалиситичка народна партија је увек била уз свој народ и Његошевску Црну Гору, борећи се за демократију и праве вредности а не искривљене, какве неки пропагирају. Позивамо, тј. упозоравамо надлежне органе да реагују и одраде свој посао како треба јер овакве “поруке” нису нимало безазлене. Данас безвезна пискарања а сутра ко зна шта, поручили су из СНП-а.


Ј.Ш.

--