Павле Бихали, лидер покрета Левијатан, објавио је на Твитеру налогу снимак за који тврди да је добио из Француске, а у ком један млади Алжирац брутално прети српском и француском народу.

Младић каже да ће свима поскидати главе, позивајући Албанце да истребе Србе.

  • Срби, ако не будете мирни, истребићемо ваш народ. Уосталом као и све Французе. Тотално истребљење! Знаш шта би требало да урадимо? Албанци… Требало би да Албанци узму органе из Срба! У реду, свих Срба! Треба да убијемо ваш народ и свима исећи главе. И направити од Србије исламску државу. Разумеш шта хоћу да кажем? Твој народ треба да истребимо. Ја сам Алжирац 100 одсто – казао је овај неименовани лик.

Левијатан је позвао надлежне да реагују и да затраже од Француске да реагује на ове монструозне претње и приведе овог Алжирца са снимка.

3 KОМЕНТАРА

  1. Sorosev satanistici placenik govori ono sto mu je naredjeno. Takvi su i mnogi mladi migranti koje nam predsednik Srbije dovodi bez naseg pristanka za velike NATO i EU pare, (koje stavlja u svoj dzep), naseljava ih nasoj Srbiji, te im poklanja kuce i imovinu Srba koje je on ekonomskim pritiskom oterao iz zemlje. Migrantima dozvoljava im da vrsljaju, kradu, skrnave i siluju, plus im daje socijalnu pomoc, zaposlenje i drzavljanstvo. Za sve to, oni ce jos i glasati za Vucica. Probudi se Srbine, izgore ti kuca dok palikuca gleda pozar, smeje se i uziva u tvojoj bedi i velikoj nevolji.
    Aleksandre Vucicu, dace Bog da zaigra mecka i pred tvojim vratima!

Оставите Коментар