Познати навијачки бренд се брзо покајао због овог потеза

Чувени навијачки бренд „Weekend Offender“ претходних дана био је на удару критика српских купаца, због чега је покренуо нову кампању.

Наиме, овај бренд је на унутрашњости поставе јакни имао заставице бројних земаља, а једна је била тзв. Kосова.

После огорчене реакције бројних купаца из Србије, Weekend Offender је упутио јавно извињење преко својих званичних налога уз нови дизајн мајице са натписом „Сербиа“.

  • Стављено нам је до знања да је један од наших дизајнера у лењости направио грешку на етикети, што је увредило наше српске пријатеље. Нажалост, не можемо да проверимо баш сваки мали детаљ, нарочито кад често ни сами не знамо о чему се ради када дође до политичких питања као овде.
  • Више нећемо радити са тим дизајнером. Ми само правимо одећу и нисмо политични у било ком облику, извињавамо се због увређености коју смо проузроковали. У знак извињења, нудимо ову специјалну мајицу Србије за 10 фунти на нашем званичном сајту – пише на званичним налозима бренда, али ни то није умирило бројне српске пратиоце.

Тражили су одговор на питање да ли ће спорна застава бити уклоњена са производа на којима се нашла.

Иначе, ради се о кежуал бренду који је настао 2004. године у Kардифу у Велсу, а у последњих 15 година је нашао добро котирано место на тржишту, посебно у навијачким круговима.

https://www.facebook.com/WeekendOffenderClothing/photos/a.115623153226/10158163465183227/?type=3
--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here