Мирјана Kарановић је снимила низ филмова у којима су Срби представљени као злочинци и силоватељи. Филмови „Грбавица“, „Добра жена“ и „Три прозора и вешање“ подигли су велику буру у српској јавности.

Позната глумица која редовни шири предрасуде о Србима као злочиначком народу никада се није нашла под истрагом за говор мржње.

Глумица је у емисији за Пешчаник изјавила да су Срби бомбардовали од стане НАТО-а за њихово добро.

Такође, глумица не пропушта прилику да у јавности оптужи Србе за „геноцид“ у Сребреници.

Мирјана Kарановић је недавно за један хрватски недељник изјавила да је Југословенка.

-Моји родитељи нису били религиозни и никад нисам себе доживљавала као Српкињу или православку – изјавила је Мирјана Kарановић.

12 KОМЕНТАРА

  1. Kako neko može da bude Jugosloven a da nije Srbin ili neke druge nacionalnosti, nikad u te Jugoslovene nisam imao ni poverenja ni poštovanja, to su tikve bez korena.
    Poznavao sam hiljade i hiljade ljudi, omladine i mnogo Jugoslovena, Makedonaca, Crnogorac, Srba, Hrvata, Slovenaca, Šiptara, Mađara, Muslimana i mnogih drugih koji su bili pravi ljudi i smatrali se Jugoslovenima, njih sam poštovao, prvo zato što su imali osećaj svoje nacionalne vrednosti i kao ljude koji su imali ponos svog identiteta i postojanja u teškim vremenima i poštovali suživot sa drugim ljudima, druge vere i nacije na ovom poluostrvu zle kobi, da bi opstali.
    Uvek pod najezdom drugih i uvek u zlu onih koji su se predstavljali velikim i našim koji su im služili.
    Ti drugi i ovi bez korena uvek su služili nekome drugom pa i u razbijanju Jugoslavije bez koje ne mogu.

  2. Srbi su napadali kasarne, srbi su u Sjekovcu napravili masakr, srbi su napravili Dobrovoljačku ulicu, srbi su napali Tuzlansku kolonu, srbi su klali u Jasenovcu i bacali žive ljude po hercegovačkim jamama. Srba oko 160 000 nema u Sarajevu, gdje su. Izbroj stradale srbe stradale u dvadesetom vijeku i izbroj sve ostale. Jedini koji su branili tvoju i Titovu Jugoslaviju su zapravo Srbi u koju se danas kuneš ti i ostala izdajnička i fašistička klika koja ni danas nije zadovoljna jer Srbi još postoje.

Оставите Коментар