РУКОВОДИЛАЦ Међународног одељења Фудбалског савеза Црне Горе Милован Ђукановић објавио је на друштвеној мрежи Фејсбук коментар у којем је назвао окупаторима Србе, који су прогнани током војно-полицијске акције “Олуја” у Хрватској 1995. године! Нико од надлежних у Фудбалском савезу Црне Горе још није осудио ову срамну поруку, па ни председник Дејан Савићевић.

– Нису славили прогон Срба него ослобођење Хрвата од окупатора – написао је Ђукановић испод текста Вечерњег листа, под називом “Српски медији опет нападају: Срамотан транспарент у Сплиту, славили су прогон Срба”.

Ђукановићев коментар је критиковао функционер Демократског фронта и члан Главног одбора Покрета за промјене Иван Копитовић.

– Дејове верне слуге, које бораве у јужном делу леђа и њихови коментари, срамно и за хитну интервенцију државних органа и ФСЦГ… – написао је Копитовић, након чега је експресно добио одговор:

-…тренутно сам уморан и фрустриран велеиздајом Црне Горе од стране унутрашњих страшила као и спољашњих непријатеља и окупатора. Једва чекам надлежне да им објасним о чему се ради – написао је Ђукановић.

Оставите Коментар