На последњој протестној шетњи у организацији политички дезоријентисане групације која себе назива „1од5 милиона“, видео сам низ јалових покушаја да на себе привуку пажњу домаће јавности. Током протеклих 11 месеци „жртвовања и страдалништва за демократску Србију“, организатори 48. суботње шетње су се обрукали као никада до сада. Као лидер националне опозиционе организације, са преко 15 година стажа у политичком активизму, лако сам препознао основне нити прикривене поруке „грађаноидних другосрбијанаца“ кроз перформанс испред нашег ракетираног Генералштаба током НАТО агресије 1999. године.

Суботње активности парадемократске шараде обележило је још неколико „акција“ прозападних активиста обучених по последњој париској моди који се „храбро боре за бољу“ Србију. Овај надриполитички циркус, захваљујући броју присталица којих је сваке суботе све мање и мање, могао би да промени назив из „1од5 милиона“ у „1од4 полупразна камиона“. На овој гнусној манифестацији говорили су студенти и особе разних фела на тему бојкота избора због наводно недемократске атмосфере у земљи, о случаја минираног моста на Сави 1944. године па и о загађености ваздуха. Како се бавим озбиљним политичким активностима на јачању сопствене политичке организације и ширењу инфраструктуре Српске Деснице ради легалног уласка у институционални оквир, вратићу се само на „радове“ тзв. опозиционе клике испред српског Генералштаба и то баш у време када су у земљу стигли моћни руски комплекси ПВО! Случајно? „Демократски“ лезилебовићи окомили су се на Вучићеву „диктатуру“ током које сви заједно немају ни 10 минута затвора због изречених политичких ставова, али ни због много опаснијих дела типа „моторна тестера“ у РТС, употребе „фантомки“ приликом сличних трагикомичних испада или осталих неприкладних акција застрашивања и претњи својим политичким неистомишљеницима, новинарима и обичним људима. За своје криминалне малверзације и пустошење друштвених предузећа засада нису кажњени од актуелног режима за који тврде да је аутократски.

Пред здањем разореног Генералштаба, они су хорски отпевали песму „Само да рата не буде“ из потпуно необјашњивог разлога. Питам се да ли су музичком нумером послали поруку НАТО због нелегалне агресије на Србију 1999. године? Наравно да нису, јер су сами дали објашњење: „Због председника Србије бомбе су падале на главе становника Србије, а сада српске бомбе падају на главе других људи широм света јер Србија извози оружје и војну опрему у друге земље“! Активисти из „1од 5 милиона“ нису заборавили да нагласе да је срушени Генералштаб лично „Вучићев потпис“ на мапи Београда јер је тада био министар у Влади Србије! Мени је јасно о чему се овде заправо ради. Против суверене Србије води се специјални хибридни рат где се замењују тезе и кривотворе чињенице. Наизглед безазлене шетње малобројних и добро ухлебљених прозападних активиста нису наивне! Они плански износе дезинформације у српску јавност из дана у дан, из недеље у недељу: „Срби су кривци за ратове“, а претрпели смо највећа разарања и етнички очишћени са свих својих историјских области. „Срби су злочинци“, а представљамо највећу избегличку и жртвену популацију на бившим југословенским просторима. „Срби су геноцидни и ксенофобни“, а притом је Србија остала једина мултиетничка средина из које нико није прогнан нити је демократско право на сваку врсту деловања икада ускраћено било коме. „Срби једини на свету продају производе своје наменске индустрије“, док сви остали тргују само парадајзом и четкицама за зубе.

Како је и моја Српска Десница ускраћена за много тога у медијском и материјалном смислу, размишљао сам са својим сарадницима како да се пробијемо у власт и институционално спровeдемо програм за заштиту српских националних интереса? Тада смо закључили да је најбољи модел улазити у народ и борити се за сваки глас и сваког човека. Ми не кукамо, него активно радимо и већ након годину и по дана имамо озбиљан напредак! Из свега наведеног сматрам да ће Српска Десница бити политичко освежење за Србију на наредним изборима, а плаћени букачи ће остати на својим камионетима далеко испод сваког изборног и моралног цензуса. Основни разлог за то је наш чист патриотизам и некорумпираност и њихов дубок андидржавни, пљачкашки и полтронски печат власти коју су имали од 2000 – 20012. године када су показали своје право лице. Србија их више никада неће прихватити на изборима, без обзира на перформансе и антисрпски лоби који их максимално подржава. Живела слободна Србија!

Председник Српске Деснице
Миша Вацић

Image may contain: 1 person, suit
--

Leave a Reply