„Све су рапродали, уништили, разврат, пороци, криминал, корупција… Е, доста је било! Време је да сјашу и окају своје грехове! Али у Спужу и Мојковцу, где су баш леп затвор направили, рекао је у „Српском свијету“ Славиша Чуровић и додао да ће требати бар 50 година да се све после њих доведе у нормалу.

  • Много ми је жао митрополита. Требао нам је још! Да црква није повела народ, мудро и мирно, ови политичари су могли да урлају још 350 година и не би их скинули са власти, вели Славиша Ћуровић и додаје да је митрополит припремио свог наследника владику Јоаникија.
  • Остала ми је у сећању мисао владике Јоаникија да се ово зло припремало 1000 година, али смо се и ми спремили и не могу да заборавим најсрамније сцене када су хапсили митрополита и владику Јоаникија, та наша два витеза“, каже гост „Српског свијета“ убеђен да ће нови мандатар да се избори са притисцима и изазовима и припреми терен за нове изборе, логично би било – заједно са председничким.

Славиша Чуровић је огорчен поступком одлазеће владе која је прогласила амбасадора Србије Владимира Божовића непожељним, а истовремено дајући Црногорцима у Србији 80.000 евра из буџетских резерви са образложењем да тиме треба да се боре против покушаја затирања црногорског идентитета у Србији и наводним приисцима.

  • Лаж! Србија нам је све дала и ништа никада заузврат није тражила! И сада има 20-30 одсто директора из Црне Горе! Нико их ничим не условљава, а ти који примају те паре то лајањем по Србији морају да их оправдају, место да су их усмерили за борбу против короне“, огорчен је Чуровић.

Иначе, родио се у стокецу, негде код Колашина, Подгоричанин из Нове Горице, сећа се непрегледних пољана из свога детињства, где су данас виле „ових идиота што имају паре“. Љубав према боксу наследио од оца, али због мајке, престао да се бави боксом. Био би бољи кошаркаш, него боксер, а ко су му били узори, а ко пријатељи и како га је бокс спасао више пута, погледајте у „Српском свијету“.

А ако одгледате целу емисију сазнаћете и каква сећања носи са Цетиња и студија глуме у класи Миње Дедића, како изгледа када истовремено радиш на седам пројеката, како је градио лик Аписа, чему га је подучио Беким Фахмиу, зашто би ћерки бранио да се бави глумом и шта му значе башованство и пецање у Њивицама.

Оставите Коментар