Председник Српске Деснице Миша Вацић обишао је насеља у општини Медвеђа. Вацић је са својим сарадницима проф др Радомиром Ковачевићем, одборником Српске Деснице на Врачару и Браниславом Пухалом, легендарним шефом обезбеђења генерала Ратка Младића, обишао Равну бању, Леце, Моравац, Сијаринску Бању и Маћедонце, и том приликом упутио подршку пољопривредницима и домаћинима, и нагласио да ће се Српска Десница залагати за убрзани развој свих места, посебно на Југу Србије.

Gepostet von Српска десница am Montag, 26. August 2019

У разговору са српским домаћинима, председник Српске Деснице рекао је да је пољопривреда један од привредних стубова којој ће се посветити највећа могућа пажња и да ће Српска Десница захтевати повећање пољопривредних субвенција.
“Пољопривреда је стратешка привредна грана, и нама као српским родољубима је циљ да се млади враћају у мања места, да се баве пољопривредом и да на тај начин негујемо српско село и Србију које нема без спаса села.”, изјавио је Миша Вацић, додајући “Сматрамо приоритетним и улагање у развој малих и средњих предузећа, као подлоге за повећање ефективне стопе домаће запослености. Српска Десница жели да види јаког домаћина, жели да види многодетну породицу, младе људе који су остали на свом огњишту.”

Обилазак домаћина у селу Маћедонце, општина Медвеђа. Ефективна подршка српском сељаку, домаћину, пољопривреднику. Српска Десница уз свој народ у сваком крају отаџбине Србије.

Gepostet von Српска десница am Samstag, 24. August 2019

Такође, наглашено је да се посебна пажња у програм Српске Деснице посвећује заустављању демографског пражњења и одумирања неразвијених подручја, и да је неопходно развити стратегију на националном нивоу која ће подстаћи све оне који су отишли, да се врате у у своја родна места, где имају кућу и земљу, и да својим знањима помогну средини из које потичу.

Председник Српске Деснице Миша Вацић заједно са кандидатима за одборнике Скупштине општина Медвеђа у обиласку села Равна…

Gepostet von Српска десница am Sonntag, 25. August 2019

Током обиласка села, Вацића и његове сараднике су дочекивали грађани који су желели да их поздраве и поразговарају.

--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here