Иако је Србија на сваком кораку помагала Северној Македонији, која од наше земље изузетно економско зависи, чини се да не цене сви у Скопљу добросуседске односе наших земаља.

Фото: Printscreen
Фото: Printscreen
Фото: Printscreen
Фото: Printscreen

Министар спољних послова Северне Македоније Никола Димитров ставио је лајк који би могао да изазове дипломатски скандал јер је на један коментар на његовом приватном ФБ профилу ставио знак свиђања на коментар: ”Ми ћемо победити а Србија ће горети у паклу. Саботажа Србије је историјска.”


Д. С.

2 KОМЕНТАРА

  1. ovih dana je bgd pun makedonaca ,kao da su emigrirali,ali na nek neobican nacin se setaju i patroliraju ulicama bgd,naime otvorili su grupe na fb pod imenom saobracajna patrola bgd!!i na oko neinteresantno jer ko ce u tu grupu???svako razmislja sta ima da se druzim sa policajcem!!???naime ,funkcionisu ovako ..objave fb objave u pomenutoj grupi koja je recimo tek otvorena i oni sto patroliraju po beogradu ALI NE POLICAJCI ZA KOJE VI MISLITE DA BI TREBALO DA SE OBJAVE ,NEGO NEKI TAMO DODJOSI SA MAKEDONSKIM IMENIMA I PREZIMENIMA RAZNIH PROFESIJA KAD IM POGLEDATE FB PROFIL!! I ZNACI OBJVE ,,ZAUSTAVLJAJU KOD OKRETNICE ,KONTROLISU ALKOHOL!! PATROLA KOD BETON HALE ZAUSTAVLJAJU I KONTROLISU DOKUMENTA I TD ,I KAD SAM JA JEDNOM POSTAVILA PITANJE ?KAKAV SI TI TO POLICAJAC DA OBJAVLJUJES GDE SE STA KONTROLISE ?A ON MENI LADNO TI NECES DOCEKATI DAN ITD ,NECES ICI U RAJ I TAKVE PRETECE GLUPOSTI!!!JEDNA ZENA CAK KOJA ISTO UCESTVUJE U TOM PATROLIRANJU AL IIZ KO ZNA KOJE GANG ORGANIZACIJE ISTO MI JE NAPISALA CUDNE STVARI!!!!!???? PA SE PITAM STA CE MAKEDONSKA IMENA NA ULICAMA BGD A I JOS DA MI PRETE U SRED BGD A EEEEJ BRE BAGRO???PREMA TOME NARODE NEMOJTE DA MISLITE DA JE OVO SVE SLUCAJNO STO SE DESAVA??I OVE AFERE I SVE OSTALO!!! SMETA NJIMA NAS PREDSEDNIK A NEKI BOLESNICI TO OKRECU U REVOLT GRADJANA ILI KAKO VEC,A USTVARI JE CISTA NAMESTALJKA NASOJ SRBIJI I NASEM PREDSEDNIKU NA CELU ,A I NJEGOVIM SABORCIMA PROTIV DJILKOSA !!!PS PATROLIRANJE TAKVIH KRIMOSA JE DO N.BGD I JAVLJALA SE NEKOLIKO IMENA KOJA SU OBAVESTAVALA 10 NJIH A POJAVLJIVAO SE JOS PO NEKOA AL RETKO KOM.I OBJAVLJIVAO

  2. У Србији живи око 250.000 Македонаца и само 10% њих сматра да су им Северни Македонци сународници.
    Чак и вођа једне екстремне десничарске српске партије је Македонац.
    Дакле помирите се са чињеницом да Македонци и Црногорци постоје у Србији више као географски идентитет, него као национална мањина.

    п.с. ова госпођа пише глупости, наравно на латиници. А ја као Македонац пишем на српском писму. Толико о србовању.

Leave a Reply