Савез “Живим за Србију – др Јована Стојковић” је одржао протест испред Председништва Србије уз подршку организације Левијатан која се бори за права животиња, против педофилије и секти.

Др Јована Стојковић се обратила окупљеном народу и изнела проблематичне случајеве одузимања деце и смрти здраве бебе која је преминула након 3 дана од како је примила вакцину.

Такође др Јована Стојковић је подсетила јавност да закон о обавезној вакцинацији из 2016. има члан 32 који каже да се вакцинација не може одбити, чак иако сте родитељ или старатељ детету. Она сматра да је овај закон уведен на конто лобирања и притиска фармакоиндустрије и невладиних организација.

“Питање је тренутка када ће Лончар или неки други министар да донесе одлуку да смо сви дужни да се вакцинишемо…” изјавила је др Јована Стојковић

Она је накнадно истакла да разне невладине организације са фондовима Рокфелерових и других финансијера заправо највише одлучују о нашој судбини и опстанку.

Затим је прочитала одломак из “Небеске литургије” Николаја Велимировића и питала све присутне да ли нам се ово данас дешава. Одломак гласи:

“Још завеза ноге у Србина,
Да не смије слободно ходити,
Осим тамо куд га коноп води,
Коноп води или кундак гони;
Још завеза руке у Србина,
Да не смије радит ван кулука,
Нити сјести, нити хљеба јести,
Без сатанске горде заповјести,
Нити ђецу своју својом звати,
Нит слободно мислит ни дисати”

И за крај је поручила јавности да таквим глобалним сатанистима “Нећемо децу дати и да ћемо их бранити својим животима.”

Оставите Коментар