Рођени Пећанац, глумац из Чикага и кандидат за председника Србије, пријатељ је сенатора Мајка Пенса, који ће, ако Трамп победи, постати потпредседник САД, а уколико Трамп из било ког разлога напусти Белу кућу пре истака мадата – постати председник САД

ЧИКАГО – Мајк Пенс, кандидат републиканаца за потпредседника САД и мој добар пријатељ, био је убедљив у ТВ дуелу против демократе Тим Кејна јер је послушао и неке моје савете, каже за Курир Владимир Рајчић (42), глумац и бизнисмен из Чикага, који је најавио кандидатуру за председника Србије.

Рајчић каже да му је Пенс, иначе сенатор Индијане, добар пријатељ.

– Подржава ме, као и ја њега. Причали смо много о Србији. Трамп је свестан колико му значе гласови наших људи, а Пенс је осетио моју искреност да хоћу да помогнем свом народу. Зато је стао иза мене и подржао ме као ново лице за председничког кандидата у Србији јер верује да ћу, као и он са Трампом, урадити најбоље за своју земљу.

Од уласка Пенса у кампању, спекулише се да би овај сенатор једне од науспешнијих земаља САД, могао да преузме председничку функцију од Трампа, јавност у САД већ дуго нагађа да се ради о договору, и да ће Трамп дати оставку на пола мандата, након чега Пенс постаје председник!

Уколико Трамп победи, обећао ми је да ће посетити Србију – поручује Владимир.

Рајчић лобира за Србију

Владимир Рајчић каже да је за Србију изузетно важно лобирање у Сједињеним Амреичким Државама, нарочито оно с којим се почне на време.
– Трамп је окружен квалитетним сарадницима, а мојим пријатељима, који ће у случају његове победе водити Америку. Поред Мајкла Пенса, познајем и много људи из врха Републиканске странке. Моја подршка и блискост са њима отвориће Србији у будућности широм врата. То је веома битно јер друге земље троше милионе долара за лобирање – каже Рајчић.

Лична карта

Владимир Рајчић рођен је 7. маја 1974. у Пећи
Заврœио је гимназију у Пећи, а ФПН у Београду
Преселио се у Чикаго 1995.
Оцењен је Американком Минервом и има ћерку Катарину
Власник је продуцентске куће „В. П. Р. студио“
Глумио у филму „Српски ожиљци“ и серијама „Истражитељи из Мајамија“ и „Очајне домаћице“

Прочитајте још:  ОСТАВКА ВУЧИЋУ: Ако се не одрекнемо имовине на КиМ нема уласка у ЕУ! (ВИДЕО)

ЛЕГИЈА ОТКРИВА: Чедомир Јовановић има арсенал украденог оружја!

Извор: Курир, Националист

Advertisements

loading...