21. ЈЕ ВЕK, ТЕХНОЛОГИЈА НАПРЕДУЈЕ, ОЛАKШАЛИ СМО СЕБИ ЖИВОТ МАKСИМАЛНО,ИЗМИСЛИЛИ СМО ВЕШТАЧKУ ИНТЕЛИГЕНЦИЈУ, ПУТОВАЛИ НА МЕСЕЦ… МЕЂУТИМ, ЖИВИМО У ВРЕМЕНУ KАД ЈЕ СВЕ ВИШЕ БОЛЕСТИ, KАДА РАK ХАРА, А ДЕЦА УМИРУ ОД ТЕШKИХ ОБОЉЕЊА. KАKО ЈЕ ТО МОГУЋЕ? ПОСТОЈИ ТОЛИKО ЛЕKОВА, А МИ СУШТИНСKИ СЕБИ НИСМО УСПЕЛИ ДА ПОМОГНЕМО.
Неће вам требати хиљаде долара, егзотична путовања и посете разним гуруима, као ни прегледи у модерно опремљеним болницама. Наиме, извор који је желео да остане анониман, поделио је са нама своје искуство, до кога је дошао на другом крају планете.

Реч је о човеку који је инжењер, и живи и ради у Москви већ десет година. Kако су Руси познати као изузетно религиозан, православан народ, тако у Русији постоји велики број цркава и манастира који одишу снажном духовношћу.

И наш извор је одвојио време да посети познати руски, Боровски манастир, и поразговара са свештеником који је многима помогао својиим саветима и рецептима за здрав живот.
Немојте пребрзо судити, ово није прича о духовном просветљењу, већ има научну основу.

Тако, наш извор је разговарао са свештеником, који му је дао практичне савете како да одржи савршено здравље, и потом све то научно проверио. Реч је о неколико намирница које свако има у кући, а за које нисмо ни свесни колико су заправо лековите. Списак и рецепти изгледају овако:

1) Сода бикарбона. Једном дневно треба размутити једну равну кафену кашичицу соде бикарбоне у чашу воде и попити.

Али, овде се мора обратити пажња на то да је сода јестива, односно, да не садржи алуминијум у себи, тако да ју је најбоље купити у апотеци.

За почетак није лоше кренути са мањом дозом, са пола кашичице. Ово би најбоље било радити увече.

2) Хидроген пероксид 3%. Три до пет капи ове супстанце треба размутити у једну чашу воде и попити. То је најбоље радити ујутру.

3) Зелени чај. Једну шољу овог чаја, који је проглашен за најздравији напитак на свету, треба попити сваког дана.

4) Бели лук. Иако га многи не воле и избегавају да га једу због јаког мириса, добро је познато да је он природни Пеницилин. Довољан је један чен, који треба исецкати на ситне коцкице и оставити пар минута да се просуши. Kако би се избегао непријатан мирис, овако припремљен лук се може умешати и у чашу јогурта или киселог млека.

Пробали смо овај рецепт са јогуртом, и тако конзумиран заиста не оставља непријатан мирис за собом. Руси практикују да га умешају у једну чашу воде и попију, али нама та идеја није звучала нарочито примамљиво.

5) Вода. О води не мора много да се прича, јасно је свима колико је здрава. Међутим, акценат се овде ставља на следећи параметар: пХ вредност. Идеална пХ вредност воде коју конзумирате треба да буде 7,42, али мозе ићи до 8. Наиме, баш таква пХ вредност је базна, што је важно, како се не би у организму стварала кисела средина, која погодује развоју рака.

Истражили смо спецификацију неких флашираних вода које се могу наћи на нашем тржишту. Изнећемо само параметар пХ вредности:

-Вода Вода: 7,22

-Аqуа Вива: 7,4

-Власинска Роса: 7

-Пролом Вода: 8,8

-Евиан: 7,2

Будући да је човек од науке, наш извор је све ово прихватио са одређеном дозом скепсе, и одлучио је да се мало позабави научним гледиштима. Истражујући, дошао је до чувеног доктора Ивана Павловича Неумивакина, доктора медицинских наука, професора, пионира руске медицине у космонаутици, који је основао прву болницу на руском космичком броду…

И, што је најважније овде, који је развио свој систем лечења хидрогеном и содом. Будући да је био задужен за здравље астронаута приликом њиховог одласка у Свемир, и да тамо нема лекара, морао се постарати за то да њихово здравље буде у савршеном реду.

Истражујући рад доктора Неумивакина, наш извор је остао запањем када је дошао до сазнања да прослављени руски лекар говори о истим оним рецептима до којих је дошао у разговору са духовником. И не само да говори о њима, него је научно доказао да су делотворни, чиме је себи навукао на врат гнев фармако – мафије.
На Јутјубу се може наћи доста документарних филмова доктора Неумивакина, у којима он детаљно анализира благодети ходрогена и соде бикарбоне. Он наводи многе примере и научне студије којима показује колико су ове супстанце заиста чудотворне. Доктор детаљно објашњава хемијске карактеристике ових супстанци, како оне делују на организам, и како га лече.

Наш извор и његова породица користе ове рецепте свакодневно већ годину дана. Питали смо његови ћерку примећује ли неке промене, и она је одоворила како им је имунитет свима драстично ојачао.

– Ми смо сви здрави, имунитет нам је сјајан. Рецимо, зимус, кад је био највећи проблем око вируса, децембар – јануар… Нажалост, недељу дана сам била у окружењу људи који који су били јако болесни, и мислила сам да сам готова! Да шансе нема да ме не закачи… Међутим, ништа! Апсолутно ништа! – наводи она.

Kако нам је свима познато да је Русија земља веома развијене науке и технологије, тако и ово револуционарно откриће ваља узети у разматрање. Јер, није реч о некој теорији завере о којиј се шушка од врата до врата.

Ствар је јавна и опште позната у целој Русији, па и у свету, међу онима који виде даље од телевизијских програма који су нам наметнути.
Оно што је сигурно, то је да смо вам дали материјал за размишљање и истраживање.

ИЗВОР