Како то може Саша Ђорђевић?

Ја ћу вам рећи. Зато што је искрени патриота. Зато што је заиста играо за своју земљу, узгред речено, то је радио маестрално и часно! Зато што своју отаџбину поштује. Зато, што ако постоје ,,амбасадори” међу спортистима, то су Саша и њему слични. Тако се представља отаџбина! Тако се васпитавају генерације! И Саша је светски првак, па му то не смета да пре свега буде Србин, господине Срђане, Нолов оче.

Али, за то мораш имати срце, образ и муда, бре!

Саша није једини, има их још! И то су људи који сијају и који представљају Србију! Не онај врљави дркаџија Калинић што једе с леђа и баца га на транџу, не аНбасадори Ноло & Ђоковићи co.yu што врше колоноскопију језиком Рватима, нити јебени Дивац који ради исто то, а успут признаје тзв. Косово, нити све остале пиздурине које би за кеш продале и Србе, и Србију, и историју и жртве њене!

Нити онај жвалоња Рамбо Амадеус са својом чувеном изјавом о национализму, али ме не чуди када је човек глуп као тоцило! Мислим, то се и види, чим онако жвалави и цуре му бале док прича, ретардиран. Наравно да не зна за Пупина, но ето, зна за Сала, па нека пита Сашу Ђорђевића одакле му патриотизам кад има преко 300 евра и онда нека му се напуши курца!

Свим осталим несрећницима којима је личност за цитирање рецимо жвалави РаНбо, рекао бих само да постоје књиге које пишу, или су писали сјајни, ванвременски писци и то су људи које би требало цитирати, а не циркузанти и жвалаве калаштуре попут РаНба. И не бих вама ништа више. Довољно сте кажњени тиме што сте малоумни.

Свака част за ову контру! Браво, Сале.

Никола Петровић

Оставите Коментар