Јадранка Барјактаровић, црногорска певачица, прошле године је на митингу у Црној Гори певала „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“, након чега су је многи искритиковали и то с разлогом будући да је овде и те како добро зарађивала.

А сада се појавио снимак на ком Јадранка пева другу песму и то: „Српкиња је мене мајка родила“, те је извесно да је певачица одлучила да се „подвуче“ нашем народу како би поново лепо зарађивала.

Подсетимо, певачица се после скандала прошле године правдала да ју је понела атмосфера и да није никоме хтела да науди нити да га увреди.

  • Много мржње има међу вама! Сваком се деси у животу да погреши, а ви сте као безгрешни?! Да се разумемо, није ми била намера никог да увредим и понизим, волим обе земље, волим моју Црну Гору, волим и Србију. Не знам зашто сте се сви нашли увређенима, па сам ја за вас тренутно највећи непријатељ?! Све сте у животу средили, па се бавите мноме – написала је певачица тада и додала да ју је понела атмосфера на митингу присталица Мила Ђукановића.
  • Рекла сам да сам погрешила, да никакву лошу намеру нисам имала, атмосфера ме је понела, певала сам онако како су људи у публици певали са мном.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар