Телевизијски наступ председника Српске деснице, г. Мише Вацића у емисији „Гласно и јасно“ ТВ куће КЦН, која се бавила темом рехабилитације Милана Недића, отворио је ново поглавље на политичкој сцени Србије и Балкана.

nacionalist.rs
nacionalist.rs

Надахнуто излагање младог лидера СД, поткрепљено чињеницама, неоптерећено идеолошким стигмама прошлости, шарм, искреност и оптимизам којим је непрестано пленио пажњу националне публике – показало је да Србија има снагу да победи сопствену застрашеност, апатију и предрасуде.

Коначно је неко представио Србе као жртву,коначно истином започео српски ход у бољу будућност. Геноцид извршен над Србима у НДХ, прогоне нашег становништва са својих огњишта назвао правим именом, а сулуди братоубилачки рат партизана и четника јасно дефинисао и понудио решења!

По речима В.В Путина, сукоб белих и црвених Руса био је ствар различитих виђења и метода за исти идеал – добробит Русије! Проливена братска крв тада, везивно су ткиво модерне Руске федерације сада! Овај концепт сугерисао је јавно и г. Вацић вечерас, гостујући у емисији где је надвисио дневнополитичку тематску баналност, свакодневну у данашњој борби за гласове и прерасподелу моћи.

Оно што Српска десница мисли – рекао је Вацић… синови и унуци партизана и четника сачињавају јединствен државотворни фронт! Данас, више него икада, Србима је и нужност и дужност да заједно стану на браник једине нам државне куће – Србије.

nacionalist.rs
nacionalist.rs

Будућност припада младим нараштајима – радницима, сељацима, студентима, интелектуалцима, ђацима и новорођеним бебама.

Да ли смо спремни сво ово богатство народа ставити на рулет скоро па столеће старих идеолошких подела? Ако јесмо, нека нас точак историје прегажене остави крај цивилизацијског друма којима пролазе освешћене и напредне нације.

Ако смо у стању пружити једни другима грешне руке искреног помирења, тада је Србија на новом путу славе и спокоја. Усташки и нацистички злочинац није завиривао у партијске књижице Срба уморених у Јасеновцу или Крагујевцу, не заборавимо никада! Цицерон давно рече да у грађанском рату нема победника. Поучени мудрошћу Антике и српских великана, ми у СД тога смо свесни.

Управо то говорио је вечерас и г. Миша Вацић! Тешко је било србофобним ушима слушати о српском јединству, срца им се мрзну! Мило беше честитим људима и гледати и слушати,срце им игра!

Светосавска свест,косовски мит,инаџијски дух – надвладаће тмину! Доћи ће тренутак, све је ближи стиху цетињскога горостаса: Бјежи, грдна злобо с рода, Срби завет испунише!

Михаило М. Милошевић

НАЦИОНАЛИСТ