Када присталице прозападних опозиционих структура изводе уличне протесте на којима често можемо видети јасне елементе насилничког понашања, медији под патронатом глобалних лево – либералних провенијенција их отворено подржавају у њиховом деловању. Било да се ради о уништавању саобраћајне инфраструктуре, наношењу физичких повреда особама слабијим од масе, спаљивању „неподобних“ књига или чак о нападу на највише државне званичнике ( насртај на председника Србије код зграде РТС ) – јавне осуде увек некако изостају! Као вођа десничарске организације често сам био и јесам „разапињан на крст“ због далеко бенигнијих поступака, што јасно указује на удружени медијски злочиначки подухват уперен против свега што је српско, традиционално и национално – суверенистичко! Када Српска Десница искаже миран протест због одржавања некаквог шиптарског фестивала „Мирдита“ у центру Београда или када достојанствено и легитимно затражимо исељење НАТО канцеларије из нашег Министарства одбране, злочиначки медиј обојен у жуту боју издаје бучно се огласи бојним медијским покличем: „Клерофашистичке групације, националистичке фракције, фудбалски хулигани и фаланге ксенофобичних маргиналаца“ поново дивљају у својим рушилачким походима и тако „удаљавају Србију од демократских процеса и транзиције у европску породицу цивилизованих народа“!

Доста је више медијских обмана и насртаја на све што има национални и патриотски префикс у нашој земљи коју су крвљу створили наши преци, доста је изношења неистина о родољубивим организацијама на чијим скуповима нико никада није повређен! Као лидер Српске Деснице борићу се свим расположивим снагама и методама које су дозвољене законима Србије да сачувамо национални идентитет, здраву породицу и традиционално васпитање за ђачку и студентску популацију. Нећу престати да се залажем за модерно наоружану српску војску и повратак редовног одслужења војног рока, за прекид евроатлантских интеграције и улазак у евроазијске политичке, економске и војне савезе. Српску Десницу нико неће зауставити у политичком залету јер желимо да од конструктивне опозиције постанемо одговоран део власти како би у реалност претворили све тачке из наше програмске платформе. Желимо економски богату Србију где је сељак и радник поштована и утицајна категорија, хоћемо слободног предузетника неспутаног разним монополима, тражимо већа социјална издавања за вишедетне породице, труднице, ветеране одбрамбених ратова и самохране мајке. Српска Десница неће устукнути пред слугама бриселских бирократа и повезиваће се са сродним националним организацијама у Европи и свету како би створили праведну Европу Нација.

Нова политичка архитектура суверенистичке Европе сломиће неправедни либерални пљачкашки концепт који промовише сваку врсту настраности, лажну емпатију према паразитским афро – азијским мигрантима и повратити осећај националног достојанства у колевци светске цивилизације. Слуге сорошевских фондова у Србији попут лицемера Ђиласа и кукавице Обрадовића могу ломити семафоре, млатити моторним тестерама и неуспешно претити државницима, али ни у најлуђим политичким сновима неће успети да преваре српски народ да им укаже поверење на изборима. Насупрот њима, потпуно сам уверен у добру политичку будућност Српске Деснице јер састав младих људи и доказаних патриота који је чине, представља несаломиву брану за покушај рушења слободарских тековина које су нам славни преци са Косова Поља, Колубаре и Паштрика оставили у завештање.

Миша Вацић
Председник Српске Деснице

Image may contain: 1 person, suit

Оставите Коментар