У Лајковцу је основан Општински одбор Српске Деснице и западна Србија добила још једно политичко упориште српских националиста које предводи Миша Вацић. Једногласном одлуком присутних делегата Дарко Милановић је постао председник Општинског одбора Српске Деснице Лајковац, потпредседник Слободан Хамзић, док је за секретара постављена Неда Радојевић. Владан Милић, Војислав Рафаиловић, Анђела Хамзић, Ненад Ранковић и Радован Стојановић, такође су једногласно изабрани од локалних делегата за чланове Општинског одбора Српске Деснице у Лајковцу.


Дарко Милановић изјавио је пред окупљеним Лајковчанима да је у данашње време важно подржати идеје из програма Српске Деснице. „Српски народ је увек био опредељен за слободу, за домаћинску српску породицу која негује здраве традиционалне вредности“. Милановић је поручио да се сами морамо изборити за себе и своју будућност попут јунака из 1914. године са оближње Колубаре чији смо потомци, а најбоља решења која се тичу сељака, радника, предузетних људи и искрених патриота у Србији нуди Српска Десница. „Позивам вас да заједничким радом помогнемо политички успон Српске Деснице и осигурамо улазак правих српских родољуба у институције система јер само као део власти можемо урадити конкретне ствари које се тичу свих нас, како у општини Лајковац, тако и широм Србије!“ Председник лајковачких десничара захвалио се на поверењу које му је указао Миша Вацић и рекао да снага Српске Деснице у земљи постаје све већа. „Доследној и одговорној Српској Десници, која се не плаши борбе за српски суверенитет и независност, која не штеди спољне и унутрашње непријатеље Србије прилази све већи број младих родољуба и то је гаранција нашег будућег успеха на свим нивоима за добробит мајке Србије!“


Лидер Српске Деснице Миша Вацић поздравио је народ Лајковца и пожелео срећу у раду новом одбору Српске Деснице. Вацић је нагласио да подршка традиционалној и домаћинској српској породици представља један од стубова на којима почива политика Српске Деснице. „Значај очувања традиционалних вредности нарочито је битна у мањим срединама попут ваше у Лајковцу и ми ћемо заједничким снагама учинити све да финансијски помогнемо повећање наталитета када постанемо власт изборном вољом нашег народа!“ Важност развоја пољопривреде и малих и средњих предузећа нераскидиво је везана за раст економске моћи српске породице за чије се очување залажемо у највећој могућој мери. „Непрестано ћу вас позивати на саборност, на заједничко српско наступање кроз Српску Десницу како бисмо легално постали део институција власти у којима се доносе наважније одлуке за српски народ. Врло је битно подржати наш свакодневни и напоран рад како би сутра могли да допринесемо законском субвенционисању наших пољопривредника кроз институционални оквир. Српска Десница мора у скорој будућности партиципирати у структури нове патриотске власти, јер тада ћемо се лакше изборити за пореске олакшице нашим предузетницима и подржати добре законе из области сточарства и аграра, потенцирајући квалитетан производ ради пораста домаћег извоза!“ Председник Српске Деснице нагласио је да економски стандард зависи од политичких одлука, а најбоље одлуке за Србе доносиће српски родољуби и Српска Десница. „Ми имамо програм обнове села, моралних вредности, добру социјалну и економску политику, наши специјалистички тимови непрестано раде и када нам дате поверење на изборима, заједнички ћемо успети да домаћинску Србију претворимо у реалност.

View this post on Instagram

У Лајковцу је основан Општински одбор Српске Деснице на којој је једногласном одлуком присутних делегата за председника изабран Дарко Милановић. Лајковчанима се обратио и Миша Вацић, председник Српске Деснице. За потпредседника је изабран Слободан Хамзић, за секретара Неда Радојевић, док су чланови одбора Владан Милић, Анђела Хамзић, Војислав Рафаиловић, Ненад Ранковић и Радован Стојановић. #srpskadesnica #misavacic #lajkovac

A post shared by Српска десница (@srpskadesnica) on

Миша Вацић је Лајковчанима обећао бескомпромисну борбу против корупције и антисрпских снага, али је поручио да свако мора дати сопствени допринос у овој тешкој борби. „Модерну и богату Србију неће нам нико поклонити, тај идеал може се остварити само радом свих нас на свом пољу делатности и према личним могућностима.“ Лидер Српске Деснице захвалио се присутним Лајковчанима на подршци и изразио уверење да су у Српској Десници препознали добру енергију и дух победе. „Српски радници и сељаци треба да подрже Српску Десницу јер иза нас не стоји ниједна афера, лични интерес или компромис са српским непријатељима. То смо доказали делима, а управо напади највећих злобника и криминалаца на мене лично и људе које представљам говоре да смо на правој страни и да ћемо из ове битке изаћи као победници. Још једном вас поздрављам и позивам да сви постанете део победничког тима Српске Деснице!“ – завршио је своје обраћање у Лајковцу Миша Вацић.

Оставите Коментар