Српска десница најоштрије осуђује напад на председника Удружења породица киндапованих и убијених на Косову и Метохији Симу Спасића од стране Саше Јанковића и његових присталица.

Фото: Танјуг
Фото: Танјуг

Овај напад није само напад на појединца већ на све пострадале Србе са Косова и Метохије.

Мучно нам је било гледати како исти они чији су ментори на идентичан начин малтретирали Србе у јужној покрајини и 1999. и 2004. године, данас истим тим Србима не дају мира ни у Београду – стоји у саопштењу ове организације

Сима Спасић је човек који је кроз бројне прогоне, нападе и подле ударце остао доследан истини и борби за српске жртве на Космету. Он је бескомпромисно жртвовао и подредио личне интересе националним и као такав мора бити путоказ свима нама. Зато је последњи гнусни насртај на њега одраз моралног дна и чин чистог идиотлука који мора бити санкционисан, а ово друштво је у обавези да штити Симу, баш онако како Сима штити друштво – поручују из Српске деснице.

Они такође позивају министра Небојшу Стефановића и надлежне органе да што пре идентификују и процесуирају нападаче на Симу Спасића како он и сви они који желе добро Србије не заврше трагично попут Предрага Гојковића.

Извор: srpskadesnica.rs