Српска десница и њен председник Миша Вацић осуђују сраман потез Радио Телевизије Србија где се на снимку младића у дуксерици „Нема предаје – Косово је Србија“ замагљује лого!

Од 2000. године када је брутално линчован директор РТС Драгољуб Милановић, па све до данас, национална телевизија је под директном страном окупацијом! Јавни сервис Србије мора да поштује Устав и интересе свих грађана Србије, а у информативном погледу Косово мора бити представљано као део Србије.

Управо РТС најснажније треба да фаворизује реторику да нема предаје Косова и Метохије! За ову дефетистичку и увредљиву уређивачку политику одговорност сноси Оливера Ковачевић, девојка Борка Стефановића, једног од лидера прозападне суботарске опозиције. У време жутог режима који је отуђивао Косово, Борко је био један од главних анти-косовских експонената. Дубока жута држава наставља по старом, што уличним насиљем, што злоупотребом најмоћнијег националног медија који плаћа већина патриотски опредељених грађана Србије!

Српска десница позива државу на заштиту уставног поретка који се грубо нарушава из Таковске улице, баш као да је реч о непријатељском албанском медију из самоотуђене Приштине!