Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, из грађанско опозиционог „Савеза за Србију“ огласио се преко познатог антисрпског листа „Данас“ и грубо насрнуо на политичко деловање Српске Деснице и Мише Вацића.

Повод за дивљачку кампању локалног шабачког манипулатора Небојше Зеленовића против Мише Вацића била је синоћна оснивачка скупштина Градског одбора Српске Деснице у Шапцу, одржана пред великим бројем грађана Шапца незадовољних 20 – огодишњом пљачкашком политиком актуелног градоначелника и његове камариле.

Миша Вацић дочекан је у Шапцу од многобројних људи и делегата Српске Деснице којој није потребно „да вуче људе“ из града у град попут комби – странака којој припада и шабачки градоначелник Зеленовић. Народ у свим градовима исказује добродошлицу српским десничарима и Вацићу у неупоредиво већем броју него лажним демократама – лоповима који су презрени и одбачени у Србији.

Зеленовић је измишљеном конструкцијом о Српској Десници као „парамилитарној организацији“ која по налогу СНС застрашује народ по Србији јасно показао своју политичку немоћ у сопственом граду,али и поражавајући ниво подршке коју његов, тзв. „Савез за Србију“ ужива у народу. Права истина је да Зеленовић својом изјавом за „Данас“ не жели да призна пораз и раскринкавање разбојничке политике коју представља, а успех Српске Деснице, у којој све већи број људи препознаје озбиљну и нарастајућу националну снагу жели да представи као некакву продужену руку владајуће СНС!

Српска Десница је самостална политичка организација која има снаге и смелости да отворено критикује криминалце и локалне тајкуне, припаднике бившег „демократског“ режима који је опустошио и у појединим општинама још увек наставља да пљачка јавна добра која припадају свим људима равноправно. Миша Вацић је често указивао и на поступке функционера из владајуће коалиције који су се косили са законом, тако да манипулације Зеленовића о Српској Десници као „ударној песници“ председника Вучића нису ништа него празна демагогија оних којима се губи тло под ногама и прете законске санкције због лоповлука и варања сопственог народа.

Миша Вацић и Српска Десница наставиће да се боре против српских изрода не обазирући се на критике тзв. лидера клептократских грађаноида који немају легитимно утемељење ни у својим локалним срединама. Миша Вацић посто је трн у оку аутошовиниста одавно, а нарочито сада када Српска Десница добија масовну подршку народа у целој Србији. Велики број основаних одбора Српске Деснице широм земље и одличан одзив становништва на политички програм националне Српске Деснице уверава нас додатно да смо на правом политичком курсу. Ми ћемо наставити свој аутентичан политички пут у борби за улазак у институције власти, а лајавци попут Зеленовића, СзС, групација 1 од 5 милиона и антидржавни прозападни медији само ће нам додатно подизати рејтинг у национално свесном делу српског изборног тела који чини велика већина српског народа!

Српска Десница је опозиција СНСу, али још жешћи противник бившем жутом режиму чије последице владања трпимо и данас. Зато уместо да се кријемо иза бојкота као жути зеленаш Зеленовић, Српска Десница излази на изборе да освајајући поверење грађана уђе у институције.

Србија је вечна док су јој деца верна !

Оставите Коментар