Носилац листе Српска десница – Пирот може боље – Нинослав Ћирић, на данашњој конференцији за штампу казао је да се ова политичка опција неће бавити демагогијом, већ већ презентацијом наших кандидата, програма и конкретних решења свих проблема нашег друштвено-политичког живота.

-Ако и буде неких критичких осврта, биће у циљу побољшања квалитета живота наших суграђана и давања конструктивних предлога, а не у циљу омаловажавања других политичких опонената и деструктивних критика. Нисам сигуран да се и остали придржавају таквог кодекса, па с тим у вези морамо да укажемо на неке чињенице и понашање других политичких опонената, а надам се да ћемо до краја кампање послужити свима као пример коректне политичке борбе-поручио је Ћирић.

srpska desnica pirot

Милан Петровић председник ГО Српске деснице Пирот казао је да је много странака које су заправо лажна опозиција.
-На предстојећим изборима све странке су странке које су у власти, на овај или онај начин. Много је лажне опозиције. Ми једини можемо да кажемо све што мислимо, и знамо да Пирот може боље, али немамо где.
Немамо медијског простора да на прави начин презентујемо наше идеје и програм који заступамо. Једино преко друштвених мрежа шаљемо поруке бирачима, преко појединих портала као и личним контактима са народом. Актуелна власт својим сателитима даје простора на медијима, да их наводно нападају, како би показали да су опозиција. Обмањују заједно јавност, а имају договор. Причају о рекама, а сви знају да од те приче више нема ништа, јер је јасно да се више неће градити мини хидроелектране. Саопштили су и из министарства и из локалне самоуправе. Већ наредне недеље је јавни увид у коме се то може И видети. Зашто некоме није склоњен нелегалан билборд о ком причају задњих дана? Kо их штити? Показали су да су иста екипа, а не љути противници. Морам да истакнем јако непријатну ситуацију коју сам недавно доживео од стране активисте једне политичке организације из наводне опозиције. Наиме, на друштвеним мрежама се појавила моја слика са текстом да сам ја националиста који мрзи Роме. Наравно да је то ноторна лаж, а у прилог томе говори чињеница да је код нас на листи кандидат ромског порекла и да сам често у друштву са људима ромске популације. Ми се залажимо за бољи живот свих Пироћанаца, пиротског сељака и домаћина, без обзира на националну и верску припадност, као и за развој туризма на Старој планини као и свих сфера друштвеног живота-наводи се у саопштењу.

--

Leave a Reply