Након вечерашњег ванредног састанка Председништва Српске деснице, председник Миша Вацић донео је одлуку подржану једногласно, која је одмах дата територијалним повереницима да се рашири целокупном чланству о стављању у пуну приправност припадника Српске деснице.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

По последњим информација које смо добили из својих поузданих извора на самој територији Косова и Метохије, српски народ је у великом страху услед агресорске претње шиптарских терориста.

Постоје јасне индиције да се спрема нешта што ниједна нормална особа не жели и што се свим силама мора спречити. Српски народ неће бити нова жртва, нећемо гледати колоне српских избеглица које пред огњем напуштају своја вишевековна огњишта.

Стога председник Српске деснице наређује свим својим припадницима да се у случају ескалације насиља против цивилног српског становништва на Косову и Метохије одмах јаве у службу државним органима Војске Србије и безбедносним структурама, како би се ставили на располагање као добровољци у одбрани српске нејачи.

Фото: Небојша Мандић
Фото: Небојша Мандић

Српска десница позива уједно и све остале српске родољубе и патриоте из Србије, Црне Горе и Републике Српске да се такође ставе на располагање својој отаџбини.

Извор: srpskadesnica.rs

Оставите Коментар