У Нишу је основан Савет за омладину Градског одбора Српске Деснице, а на предлог повереника Сузане Стаменковић присутни делегати су изабрали Анђелу Јовановић за председника, док је потпредседник Стефан Стојановић.
Младима из Ниша се након изборне скупштине обратио и професор Мирољуб Петровић, који је рекао да Србија мора да буде поносна јер се буди национална свест, чију ће окосницу чинити млади људи на челу са Мишом Вацићем, који је својим деценијским патриотским деловањем показао да је време да десничари буду део институционалне власти.
Изабран председник омладине се захвалила на указаном поверењу поздравивши све присутне.
„Овако велики број младих, окупљених данас око идеје коју негује Српска Десница,само је доказ да се омладина окреће правим вредностима које су представљене у нашем програму и за које се боримо на челу са нашим председником Мишом Вацићем. То су идеје за које су се борили и наши преци, штитећи својим животима српске породичне вредности. Наш циљ је да будемо пример другима и наставимо рад на омасовљењу омладине, да удруженим тимским радом на терену покажемо снагу коју Српска Десница има. Позивамо вас да слогом и радом, покажемо спремност за иницијативу и нове идеје, како бисмо реализовали акције које нам предстоје и оставрити победу. До победе“, рекла је у свом обраћању Анђела Јовановић.

Оставите Коментар