Подршку Српској Десници на локални изборима у општини Медвеђа, дало је неколико стотина житеља са југа Србије.

Према наводима председника Српске Деснице Мише Вацића, становници Медвеђе који у недељу излазе на биралишта – подржаће листу Српске Деснице, чији је носиоц Дејан Симић.

Српска Десница је у протеклих неколико дана организовала културно вече у предизборној кампањи, које је према речима лидера странке Мише Вацића, по броју окупљених било за цензус.

Најуже руководство странке обишло је, и у најудаљенијим селима поразговарало са мештанима, како би стекли прецизну слику о потребама грађана.

Према наводима из Српске Деснице, која је у кампању кренула са слоганом “Хоћемо, можемо, морамо“, више стотина грађана дало је подршку Српској Десници, како потписима, тако и капиларним сигурним гласовима. Због непрестаних напада опозиције, у којој се највише истичу Двери, које нису чак успеле да сакупе ни потписе, али и појединих медија, подршка Српској Десници расте из дана у дан, па је сасвим известан двоцифрени резултат у недељу.

На изборима у Медвеђи поред две албанске партије (Партија за демократско деловање, Листа демократске партије и Алтернатива за будућност ), учествују СНС, СРС, СПС, ПУПС, ЈС и Српска Десница.

У разговору са српским домаћинима, председник Српске Деснице рекао је да је пољопривреда један од привредних стубова којој ће се посветити највећа могућа пажња и да ће Српска Десница захтевати повећање пољопривредних субвенција.

”Пољопривреда је стратешка привредна грана, и нама као српским родољубима је циљ да се млади враћају у мања места, да се баве пољопривредом и да на тај начин негујемо српско село и Србију које нема без спаса села.”

Подсећамо, Српска Десница је недавно постала део власти у Врању, преузевши неколико посланика од владајућег СПС-а.

Оставите Коментар