Српска Десница са највишим степеном националне и друштвене одговорности схвата озбиљност ситуације у нашој земљи у вези са сузбијањем пандемије Корона вируса.

Највиши државни органи, председник Републике Србије, председник Владе и председник Народне скупштине донели су вечерас одлуку о ванредним мерама ради превенције ширења заразе на територији читаве државне територије које су обавезујуће за све људе у Србији.

Сходно развоју догађаја, који се стручно и професионално прате у сваком моменту и на свим нивоима, Српска Десница захтева од надлежних органа да најоштрије примене закон према онима који злонамерно и неодговорно шире панику и дезинформишу јавност на друштвеним мрежама. Заустављање пандемије Корона вируса у Србији сада представља највиши државни, национални и људски интерес за све појединце, партије и организације. Битка која је пред нама јесте битка коју морамо добити заједнички, солидарно и у духу српске саборности и поштовања прописа које успоставља Србија – наше најдрагоценије благо и неприкосновени ауторитет свих српских патриота.

Српска Десница унапред упозорава да надлежни државни органи морају посветити посебну пажњу према онима који су инструисани, плаћени и усмерени да дестабилизују земљу кроз медијско дезинформисање и застрашивање јавности, а тиме ће борба српске државе и српског народа против Корона пошасти бити додатно отежана. Тражимо бескомпромисно и најоштрије законско санкционисање против ових не мање опасних појава оличених у унутрашњем непријатељу, непријатељу којег Српска Десница већ дуго времена назива пета колона вирус!

Јединствен српски народ уз своју матичну државу најбољи је лек за ову опаку пандемију која нас је као нацију задесила у новије доба.

Сложно до победе, живела Србија!

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар