Регион је потресла вест о стравичној несрећи која се у току ноћи догодила код Требиња, а у којој је погинуо један младић.

Саобраћајка се догодила у насељу Мокри долови, а живот је изгубио М.А. (32) који живи и ради у Београду, а у родни крај је дошао да се ожени. Он је развозио госте са своје свадбе и у насељу Мокри долови излетео с пута, потом ударио у подзиду и погинуо.

Вест о овој несрећи пренели су готови сви медији у региону, из Србије, Републике Српке, Босне и Херцеговине, Хрватске. Сви портали ову вест су пренели као причу о тешкој трагедији која је задесила једног младића на дан његовог венчања.

Одмах након објављивања вести на порталима су почели да се нижу различити коментари. Већина људи коментарише како је у питању „велика туга“ и „трагедија“.

Ипак, није тако и на БиХ порталу Клиx.ба.

Наиме, испод текста о овој тешкој саобраћајки која је објављена на порталу Клиx.ба нанизао се велики број ужасних коментара људи који се наслађују несрећом која је задесила овог младића и његову породицу.

Како то обично увек бива, прича се са личног врло брзо пренела на национални и верски план, па су кренуле и увреде и тешке прозивке на рачун Срба и Србије.

 

Тако су овај текст убрзо преплавили коментари типа „неко мора да испашта због геноцида“, да се несрећа не би догодила да је било „шеријатско венчање“, да је трагично настрадали младић „српска фукара“, али и они најодвратнији у којима се болесни читаоци наслађују због погибије младића, јер се „српско семе неће ширити по босанској земљи“.

Као да лавина ужасних коментара инспирисаних мржњом према српском народу испод текста на порталу није била довољна, наслађивање овом несрећом наставило се и на Фацебоок страници овог портала, на којој је шерована вест.

Ипак, наду да ће безразложна вишедеценијска мржња према свему што је српско, па макар то био и младић који је несрећно настрадао на дан свога венчања, уливају ретки појединци који су осули паљбу по безобразним коментарима својих сународника.

Оставите Коментар