Наши преци су гинули за слободу Србије. Наши саборци су погинули за Србију. Нове поносне генерације младих уче о српским војницима у наставним уџбеницима, снимају се филмови и ресорно Министарство на челу са министром Ђорђевићем систематски приступа популаризацији борачких заслуга кроз све сегменте културног и јавног живота.
Модерна историја Србије богата је нашим ратним искуствима, као и херојским борбама. Са поносом истичемо да смо се борили са шиптарским сепаратистима. Наша омладина прича и учи о Биткама за Кошаре и Паштрик, а наши ратни другови који су положили своје животе и ми, сви борци, данас међу народом имамо поштовање и имамо статус националних хероја.
Свеобухватна анализа којој је систематски приступљено, довела је и до израде нацрта Закона, а на јавним расправама које је организовало Министарство за рад, запошљавање, борачку и социјалну политику, учествовала су готова сва борачка удружења која су подржала и својим сугестијама допринела у изради Закона.
Зато ћемо се оштро супроставити сваком покушају да се они који су уништили Србију након петог октобра врате на власт. Ми ћемо стати у одбрану наше државе јер не смемо да дозволимо да наша деца одрастају у условима демократског реваншизма, јер ћемо у супротном сви ми бити проглашени за државне непријатеље. Јер они немају ништа свето.
Зато ћемо стати на пут марионетској опозицији, која упорно покушава да врши терор над већинским становништвом. Стаћемо на пут онима који су нам одузели права. Јер глас, нас бораца, мора да се чује. Наш глас је увек био за слободу Србије!

 

Оставите Коментар