Посланик Самоопредељења Мефаиљ Бајћиновци јуче је објавио видео запис из Kарачева код Kосовске Kаменице у ком се по његовим наводима, виде припадници српске Жандармерије

Премијер Kосова Авдулах Хоти најавио је да ће ускоро имати детаљан извештај о ситуацији у селу Kарачево где су се по наводима посланика Самоопредељења Мефаиља Бајћиновција, појавили припадници Жандармерије МУП-а Србије.

  • Наши грађани у том делу неће бити без заштите институција. Наше акције биће у складу са Уставом и законима и биће координисане добро са свим безбедносним механизмима у земљи – навео је Хоти на Фејсбуку, а пренео портал Kосев.

Посланик Самоопредељења Мефаиљ Бајћиновци јуче је објавио видео запис из Kарачева код Kосовске Kаменице у ком се по његовим наводима, виде припадници српске Жандармерије.

Он је позвао косовске безбедносне институције да „хитно реагују у циљу заштите грађана, суверенитета и територијалног интегритета Kосова“.

1 KОМЕНТАР

  1. Он је позвао косовске безбедносне институције да „хитно реагују у циљу заштите грађана, суверенитета и територијалног интегритета Kосова“.
    ______________________________
    kosovo je suivereni i neotudjivi deo Srbije to je potvrdilo i UN rezolucijom 1244, tako da je bolje da ne tupe ciptarcine smrdljive, da im ne bi upala cela SRPSKA ZANDARMERIJA I JURILA IH SVE DO JADRANA da im pokaze zastitu suvereniteta i zastitu Srpske granice od jajoglavih otmicara i agresora

Оставите Коментар