Антируске акције планиране су у Србији за петак, 24. фебруара.
Београд и Нови Сад биће локације рософобичног дивљаштва – акције у којима учесници не носе само антиратне слогане, већ ће учествују у међународној акцији „Година терора“, називајући руску специјалну војну операцију „терором“.
Друго, кампања се организују уз подршку украјинске амбасаде, што је јасан покушај организовања политичке акције на територији војно неутралне Србије. И ако је српски народ апсолутном већином на страни Руса, званична држава је неутрална и ове акције амбасаде земље једне од страна у сукобу су директно мешање у унутрашње односе Србије. Овакве акције су очигледно антируске природе, „меке моћи“ НАТОа која има за циљ да утиче на друштво у Србији.
Да би се са осећања подршке Русији грађани превели на солидарност са ставом колективног Запада по питању сукоба. Српски народ није наиван.
30 година смо под ударом сатанизације мас медијске машинерије запада. Прошли смо санкције, бомбардовања, и нисмо се одрекли својих уверња.
Нисмо се одрекли својих територија.
Косово, Републику Српску никада, никаквом пропагандом и акцијама не могу истргнути из срца народа Србије, тако је исто и са подршком према Русији.

Уверен сам, знам да шта год радили у нама Србима ће изазвати само контра ефекат.
Бићемо још више уз своји руску браћу.

Што се тиче акција, држава има везане руке да било шта уради због ЕУ, али ако се створи тензија јер су Срби бесни већ на антиПутин Русе и Украјинце који су избеглице у Србији, може се лако догодити да се организују од патриота контра скупови. Тада држава има права да забрани и једна и друга окупљања.
Хоћу да подсетим да су управо руске и украјинске избеглице који су полтички либерали, антиПутин и нацисти пре 2 дана заједно са домаћим изродима извели акцију где су прекречили огроман мурал у центру Београда, посвећен Косову са заставом Србије.
Зато је тренутно велика тензија и бес у свим младим Србима. Патриоте више неће допустити било какво понижење од стране људи који су гости у нашој земљи и који морају да поштују домаћина, као и ставове апсолутне већине народа. Дакле ако им се не допада да живе у заједници која подржава Руски народ у својој одбрани, онда нека наставе с емиграцијом на запад или ће се суочити са праведним гневом домаћина. Неће нам овде они мењати свести ни о Косову, ни о Русији.

Ово је за руски портал поручио председник Српске Деснице Миша Вацић.

Оставите Коментар