Омладина Српске деснице заједно са председником удружења убијених, несталих и киднапованих Срба – „Косметске жртве“ Симом Спасићем је данас 03. августа у 12:44 пред великим бројем окупљених медија испред амбасаде Велике Британије поставила српски зид страдања, чувени „зид плача“.

Акција је изведена због антисрпског става амбасадора Велике Британије при Уједињеним Нацијама.

Том приликом председник омладине Српске деснице Никола Демир је медијима упутио поруку за амбасадора Велике Британије у Београду.

Обраћање можете погледати у видео прилогу:

Председник Удружења Симо Спасић навео је да је очигледно британској влади мало што су измислили геноцид у Сребреници, већ су сада одлуком у вези СБ УН, каже, ударили и породице жртава тиме што сматрају да је тренутно стање на КиМ мирно и добро.

„Нажалост, њих не дотиче да су Рамуш Харадинај, Хашим Тачи, Весељи, Чеку и остали злочинци на слободи, чак их Велика Британија и САД у Бриселу промовишу као некакве миротворце и хуманисте“, казао је Спасић новинарима.

Додао је да су Британци успели да испослују да нема права вета на ту њихову одлуку, али да нису спречили породице жртава да данас испред њихове Амбасаде у Београду поставе слике жртава међу којима су Срби, Роми, Горанаци и Албанаци, који су убијени од албанских терориста и злочинаца.

Постављање зида:

НАЦИОНАЛИСТ.РС

Advertisements
--