Данима након објављивања другог предизборног спота Демократске партије социјалиста, најупечатљивији моменат из тог сегмента пропаганде (одлазак малог приватног авиона са тиватског аеродрома), ствара мучнину и неверицу међу чланством ДПС-а, пише Глас јавности.

Сви чланови и функционери ДПС-а уназад неколико месеци, говоре о крају тридесетогодишње владавине Мила Ђукановића, председника Црне Горе, због чега се ови избори доживљавају као избори за опстанак сувереног и неприкосновеног последњег комунистичког владара Црне Горе, иако је заправо реч о парламентарним изборима.

Било како било, авион на тиватском аеродрому, мали приватни авион, симбол богате елите, малог броја људи у Црној Гори, а у који стаје цела Ђукановићева фамилија, узлеће и одлази са тиватског аеродрома и шаље јасну и недвосмислену поруку својим партијским саборцима, „ја имам дестинацију на коју одлазим, а ви?“.

Да ли је то Женевско језеро, вила у Марбељи у којој роботи чисте базен, провинција у Аргентини или Уједињени Арапски Емирати, потпуно је небитно, Ђукановић је скривеном поруком из спота, у којој му је пилот малог авиона „ослонац“ барем док има горива, јасно показао да 30.08.2020. године узлеће, али не у нових 30 година владавине, већ на неку нову дестинацију и то управо тим малим авионом. Ипак, неверица и мук код чланова ДПС-а је оправдана, јер авион није довољно велики да прими све, једноставно нема места за све функционере и чланове ДПС-а, због чега је главно питање где ће Мило, а где ће они. Некако целокупна ситуација подсећа да тужна лица функционера ДПС-а испраћају Мила Ђукановића 30.08.2020. године, убрзо након објављивања изборних резултата, а затим панично себи траже место у неком превозу за неку другу дестинацију остављајући девастирану и покрадену Црну Гору, новим властима.

Погледајте ексклузивни снимак шта је одлично за Црну Гору:

Leave a Reply