Опозициона перјаница и писац Марко Видојковић направио је незапамћен скандал пошто се наругао свим српским војницима који су рањавани, мучени и који су гинули за отаџбину!

Наиме, у својој емисији која се емитује на једном Јутјуб каналу, Видојковић је дозволио себи да све српске ратнике прогласи – пробисветима.

  • Нису сигурно на ратиште иши и оружјем се бавили доктори наука, осим доктора Војислава Шешеља, него су ишли, знаш, тако ти неки пробисвети, кондуктери… Мислим извињавам се кондуктерима – млатнуо је Видојковић, што је изазвало бројне реакције на Твитеру.
  • Нека дође да нас упозна! Нико од нас није пробисвет, ако си учесник рата то не значи да си ратни злочинац! Срам га било свих који су остали на вечној стражи, да би такви као он мирно спавали… – стоји у једном од коментара.
  • Ето по Видојковића ја испадох пробисвет. Па желим му да буде пробисвет баш као ја и моји саборци. Да се скине са стране касе и да сам зарађује за живот – наводи се у другом коментару.
  • Пола моје фамилије су ишли на ратиште као високообразовани добровољци, многи од њих доктори наука. То што Видојковић не види у животу виши циљ од увлачења траве у плућа не значи да он не постоји – истиче један од Твитераша који је коментарисао ову скандалозну изјаву.
Advertisements

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here