Љиљана Смајловић гостујући на телевизији Нова објаснила је шта је заправо суштина јучерашњег окупљања присталица СзС испред РТС.

Смајловић је рекла да је опозиција, покушала да изазове политичко насиље, када је најавила да неће дозволити председнику Србије Александру Вучићу да гостује на Јавном сервису,и да је покушала да изазове власт да примени силу, како би приволела грађане који су крај малих екрана гледали РТС.

  • Ово је био покушај изазивања политичког насиља, зато што кад позовете грађане и кажете им нећемо му дозволити да уђе у студио, неће он давати интервју, ако ми не можемо да дамо интервју, што је рекао Бошко Ообрадовић, онда је то управо политичко насиље – рекла је она.

Смајловић је додала да не постоји друштво нити држава где три студенткиње могу да дођи и да траже да питају нешто председника државе, ако сам председник то не дозволи.

  • Ово је председник који је легално изабран и који је легитиман, и он сам одлучујем да ли ће да одговори на питање студенткиња, или не- објаснила је Смајловић.

Она је говорећи о понашању опозиције рекла да јој је необично њихово понашање, јер већина људи подразумева да ако си председник државе имаш право да одеш и гостујеш на Јавном сервису.

Оставите Коментар