Српски народ се добро сећа и никада неће заборавити издаје и испоруке, на тацни, српским џелатима многих српских глава, од стране Бориса Тадића, за време чијег су председничког мандата Хашком суду испоручени тадашњи председник Републике Српске (РС) Радован Kараџић, командант Војске Републике Српске (РС) генерал Ратко Младић, Стојан Жупљанин и Горан Хаџић.

Стојан Жупљанин био је бивши начелник Центра службе безбедности у Бањој Луци и бивши саветник председника Републике Српске за унутрашње послове, а Горан Хаџић је некадашњи председник Републике Српске Kрајине.

У извођењу свих гнусних издаја и испорукама српских глава, српским џелатима, саборци Борису Тадићу су били: Вук Јеремић, Драган Шутановац, Душан Петровић, Драган Ђилас и Ђиласов кум Млађан Ђорђевић.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Неки од те господе ,,данас“ издајницима називају свакога ко не мисли као они, а сви до једнога поново би да зајашу на грбачу овог народа.

Saradnici Borisa Tadića

Из поузданих извора је дошла информација да су западни тлачитељи српског народа дали десетине милиона долара Тадићу и његовој дружини са слике.

У набрајању Тадићевих саучесника у чину свих тадашњих издаја, неправедно би било непоменути и тада можда најагилнијег Небојшу Kрстића који је одавно перјаница међу Вучићевим вајним аналитичарима.

Да би прикрили своје злочиначно деловање против патриота и родољуба српског народа усвојили су драконски Закон о информисању назван ,,Рајин закон“ да би угушили Глас Јавности и Kурир. Истовремено су власника Гласа и Kурира неосновано, болесног, утамничили и држали 22 месеца да би они спроводили своју уређивачку политику у Гласу и Kуриру.

(Медијска група Глас Јавности)

Главни и одговорни уредник Александар Поповић

Оставите Коментар