Један од водећих али потпуно маргинализованих аутошовиниста Бобан Богдановић у паузама шмркања кокаина, наставља своју србомрзачку политику по друштвеним мрежама и уједно позива народ на промене у Србији.

Овај Куртијев „Србин“ и лидер некаквог покрета „Одговор“, за кога ретко ко и да је чуо, редован је учесник протеста „Србија против насиља“, а у паузама где позива на протесте, позива и да се реше злочини над Албанцима на Косову и Метохији, које су, по његовом наркотичном мишљењу, починили Срби.

Богдановић не тражи да се расветле далеко бројнији злочини над Србима, јер су према његовим речима Срби ти који су окупирали Косово и Метохију.

Недавно је овај Куртијев Србин снимљен и како шмрче некакву белу супстанцу, па пошто је добро познато да је Косову и Метохији кокаин јефтин а плате српских издајника веома добре, дајемо себи за право да претпоставимо да није спид.

Тим Маринике Тепић и Милана Марића, далеко је већи, но отоп потом, из недељу бацаћемо благе подсетнике на бројне наркоманске, лоповске и издајничке афере оних који су у датом тренутку актуелни. Ове седмице одабрали смо Богдановића чији је ум мржњом према Србима тотално помрачен, а ту мржњу редовно залива белим супстанцама.

Какве сад везе има Мариника Тепић са кокаином?

Није испитано, што не значи да једном неће како је и зашто Мариника Тепић док је обављала функцију Покрајинске секретарке за спорт и омладину финансирала непостојећу теретану свог блиског пријатеља Новака Филиповића, који је управо у то време и ухапшен као део криминалне групе која је трговала наркотицима.

Код Филиповића је приликом хапшења нађено 1,7 кг кокаина.

Какву ли Србију жели овај тројац да промени протестима и у какву будућност да је поведе?

А шта повезује овај тројац, просудите сами и добро пазите куда газите док вас они воде.

Оставите Коментар